Forum » Pomoč in nasveti » Problem s prenosnikom
Problem s prenosnikom
Morfejus ::
Na prenosniku se mi je zadnje čase začel pojavlja problem. Gre pa zato, da se prenosnik sicer prižge, ne morem pa uporabljat miške ne tipkovnice. Enostavno ne primeta. Sem ponovno naložil windowse pa ni nič boljše.
c00L3r ::
Preden ga pošlješ na servis preveri ali ima tvoj prenosnik kakšno kombinacijo tipk, ki izklopi tipkovnico in /ali miško. Na mojem stisnem Fn+F7 pa vklopi/izklopi touchpad.
Morfejus ::
Kombinacija tipk po mojem ni problem, ker če recimo kliknem na My computer mi odpre okno, če pa hočem odpirat naprej, pa ne prime. Najhuje je, da sem ga pravkar kupil in mi je tip zatrjeval, da je vse ok.
krneki007 ::
najprej stestiraj delovanje tipkovnice v biosu,če tam dela pa še s kakim live linux sistemom
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zelo čudne težave s tipkovnicoOddelek: Pomoč in nasveti | 2426 (1849) | Dag |
» | emachine E725Oddelek: Strojna oprema | 839 (643) | meganboj |
» | Ni driverjev na uradni straniOddelek: Pomoč in nasveti | 1442 (895) | Dr_M |
» | kombinacija tipk alt+v ne delataOddelek: Pomoč in nasveti | 6110 (5824) | sharkey |
» | Določene tipke na tipkovniciOddelek: Pomoč in nasveti | 1114 (1008) | R33D3M33R |