Forum » Pomoč in nasveti » nalaganje igre na računalnik
nalaganje igre na računalnik
sponđbob ::
hej
iz neta sem potegnil piratsko igro call of duty 1. potem ko se je preneslo se je shranilo v neko mapo. v tej mapi sta dve datotekci COD1 ampak ima ena cd1 druga cd2. datotekce odpre z PowerISO. no potem pa sem odprl cd1 in potem sem poskusil inštalirat igro. ampak pri polovici se je zaustavilo in prikazalo obvestilce: prosimo, vstavite cd2 v pogon. no zdaj ne znam več naprej.
prosim za pomoč
lp zozef
iz neta sem potegnil piratsko igro call of duty 1. potem ko se je preneslo se je shranilo v neko mapo. v tej mapi sta dve datotekci COD1 ampak ima ena cd1 druga cd2. datotekce odpre z PowerISO. no potem pa sem odprl cd1 in potem sem poskusil inštalirat igro. ampak pri polovici se je zaustavilo in prikazalo obvestilce: prosimo, vstavite cd2 v pogon. no zdaj ne znam več naprej.
prosim za pomoč
lp zozef
- zaklenil: Primoz ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | zakaj je treba rarati filme in ne more biti normalno kot je pri BRIP ali DRSI ali kakOddelek: Loža | 2794 (2278) | gruntfürmich |
» | PodnapisiOddelek: Zvok in slika | 1168 (1052) | Ejsi_Disi |
» | hacked?Oddelek: Izdelava spletišč | 1989 (1327) | sverde21 |
» | Instalacija Suse 10.1 [total n00b tle]Oddelek: Operacijski sistemi | 1358 (1117) | roli |
⊘ | ERROR IN COMMAD LINE -BIN CUEOddelek: Pomoč in nasveti | 835 (779) | Skrat |