Forum » Pomoč in nasveti » Trojan horse Downloader.Small.FKV
Trojan horse Downloader.Small.FKV
T-Mac ::
Dobiu sm virus, formatirau pc, vendar mi antivirus sedaj javla,da imam okuzene neke file na particiji d:, vendar do teh file-ou ne morem in tudi antivirus jih ne more zbrisati...
Ta mapa se imenuje d:\system volume information\_restore{9A.................\A0010099.exe
Mogoce kdo ve resitev za to, brez tega da bi formatiral particijo d:\ ker imam gor na njej na particiji d:\ nujne podatke.
Hvala
Ta mapa se imenuje d:\system volume information\_restore{9A.................\A0010099.exe
Mogoce kdo ve resitev za to, brez tega da bi formatiral particijo d:\ ker imam gor na njej na particiji d:\ nujne podatke.
Hvala
smonito ::
Problem pri virusih je, da tudi če jih pobrišeš se še vedno najde kakšen v registru ali v restore. Najprej naredi naslednje: My Computer (desni klik properties), potem system restore in daš Turn OFF system restore in potem spet nazaj vklopiš. Poročaj, če ga še vedno najde potem gremo na plan b. LP
T-Mac ::
Najdu mi je,da je okuzen zdej nek drug file k prejle ni bil? Ta file je kao *.mp3 pa mi ga antivirus ni mogel zbrisat,ampak rocno sem ga pa zbrisal,kako to,da je sedaj najdu ta file k ga prej ni?
Tistih file-jou ni najdu vec?
Je zdej to uredu?
Ni mi jasno kako se lahko pojavi spet kr neki drug okuzen file k prej ni bil?
Racunalnik je cist brez virusou saj za zdej. :)
Hvala in lp
Tistih file-jou ni najdu vec?
Je zdej to uredu?
Ni mi jasno kako se lahko pojavi spet kr neki drug okuzen file k prej ni bil?
Racunalnik je cist brez virusou saj za zdej. :)
Hvala in lp
Zgodovina sprememb…
- spremenil: T-Mac ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Virus ki zahteva 100 eur za odblokirat windowse (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Informacijska varnost | 44244 (26284) | BorutK-73 |
» | Windows 7, težavaOddelek: Pomoč in nasveti | 1742 (1287) | solatko |
» | NOD32 ali Avast?Oddelek: Informacijska varnost | 8564 (7765) | bluefish |
» | Kako izbrisati virus(e) iz mape "System Volume Information"?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3882 (3714) | solatko |
» | XP-ji nocejo videt banalnih filetovOddelek: Pomoč in nasveti | 841 (709) | AngelOfDeath |