Forum » Kaj kupiti » Baterija za LG KP500 cookie
Baterija za LG KP500 cookie
x4en0n ::
Zdravo !
Prvo kot prvo me zanima če je baterija sploh uničena. Rečeno mi je bilo naj jo prvo polnim 17ur. Polnil sem jo samo do takrat ko je pisalo da je polna. To je bilo v soboto popoldan ... pol zvečer pa sem jo dal na polnilec in polnil vse do jutra se pravi nedelje zjutraj ... potem sem bil res veliko na telefonu saj sem ga spoznaval ... in danes v pon. okrog 15.00 se mi je vgasnil zaradi prazne baterije.
JE to normalno ali sem zafu... baterijo ?
Upam na hitre odgovore.
x4en0n
P.S.
Če je pokvarjena, kje se jo da kupiti ?
Prvo kot prvo me zanima če je baterija sploh uničena. Rečeno mi je bilo naj jo prvo polnim 17ur. Polnil sem jo samo do takrat ko je pisalo da je polna. To je bilo v soboto popoldan ... pol zvečer pa sem jo dal na polnilec in polnil vse do jutra se pravi nedelje zjutraj ... potem sem bil res veliko na telefonu saj sem ga spoznaval ... in danes v pon. okrog 15.00 se mi je vgasnil zaradi prazne baterije.
JE to normalno ali sem zafu... baterijo ?
Upam na hitre odgovore.
x4en0n
P.S.
Če je pokvarjena, kje se jo da kupiti ?
Adrijan0 ::
Zaradi tega nimaš kaj uničit baterije. Če pa ti slučajno crkne baterija in imaš telefon u garanciji, nesi na servis, al kjer si kupil.
Mitja358 ::
To je normalno. Meni je baterija na LG Secret prvič držala le 2 dni, zdaj po 1 mesecu pa 5-6 dni.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lani tak čas kupljen G5 je za v smetiOddelek: Mobilne tehnologije | 4915 (2976) | dunda |
» | Best practices polnenja baterij v gadgetih?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3535 (2682) | Jst |
» | Microsoft: baterije niso problemOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 13648 (11565) | Bor H |
» | Prvo polnjenje baterijeOddelek: Mobilne tehnologije | 7470 (7054) | roli |
» | Prvo polnjnje GSM-a - zakaj 16 ur?Oddelek: Loža | 4696 (3855) | boych |