Forum » Izdelava spletišč » Vscrolling / Hscrolling
Vscrolling / Hscrolling
|ViPeR| ::
Mam en problem
Narejen imam pop-up okno, ki je veliko 640x320 v njem pa so trije frame-i (top, middle, bottom). V pop-up oknu je slika, ki je široka natanko 640 in ko je v oknu preveč teksat se pojavi problem - vertikalni scroller prekrije sliko in se zaradi tega pojavi še horizontalni! (vertikalni me ne moti) In sedaj naj bi se to dalo preprečit z hscrolling="no", vendar zadeva meni ne deluje!!!
Kako naj se znebim horizontalnega scrollerja!?
lp
Narejen imam pop-up okno, ki je veliko 640x320 v njem pa so trije frame-i (top, middle, bottom). V pop-up oknu je slika, ki je široka natanko 640 in ko je v oknu preveč teksat se pojavi problem - vertikalni scroller prekrije sliko in se zaradi tega pojavi še horizontalni! (vertikalni me ne moti) In sedaj naj bi se to dalo preprečit z hscrolling="no", vendar zadeva meni ne deluje!!!
Kako naj se znebim horizontalnega scrollerja!?
lp
Time is the best teacher; Unfortunately it kills all its students.
Samo v tem primeru potem ne prikaže tudi vertikalnega scrollerja, ki ga pa rabim!
Vseeno hvala!
lp
Vseeno hvala!
lp
Rešil zadevo z uporabo javascript scrollerjev
lp
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Alternativa Logitech wireless laser misimOddelek: Kaj kupiti | 3065 (2657) | PlayTheGame |
» | Ocena strani in predlogiOddelek: Izdelava spletišč | 953 (770) | b0B3k |
» | Eno ali pa več vprašanj v html-juOddelek: Izdelava spletišč | 1832 (1438) | pivmik |
» | Težave z tabelo v Dreamweaverju!?Oddelek: Izdelava spletišč | 953 (919) | tec |
» | Kaj mislite?Oddelek: Izdelava spletišč | 849 (727) | hanspizdn |