Forum » Pomoč in nasveti » Windows XP and Vista
Windows XP and Vista
fruti ::
Pozdravljeni.
Prosim za pomoč. Imam dva sistema na računalniku sicer XP in Vista. Xp se mi je "skeglal" zato sem ga ponovno nalozil ampak s tem uničil boot in nemorem nazaj na Visto. Prosil bi samo če ima kdo na Disku dve particiji in instalerano XP in Visto, da mi kopera iz XP-jev boot.
Desni klik na My Computer, advanced,settings,edit in skopera kaj ima v bootloaderju
LP
Prosim za pomoč. Imam dva sistema na računalniku sicer XP in Vista. Xp se mi je "skeglal" zato sem ga ponovno nalozil ampak s tem uničil boot in nemorem nazaj na Visto. Prosil bi samo če ima kdo na Disku dve particiji in instalerano XP in Visto, da mi kopera iz XP-jev boot.
Desni klik na My Computer, advanced,settings,edit in skopera kaj ima v bootloaderju
LP
demon#666 ::
google --> boot xp and vista (paziš na: vista installed first) (pag. 4)
Če pa že želiž:
[boot loader]
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect
LP
Če pa že želiž:
[boot loader]
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect
LP
Sabertooth Z87|4670K|8GB|840 PRO 256GB|
R9 270X WindForce|Seasonic 660|Define R3
R9 270X WindForce|Seasonic 660|Define R3
sporty22 ::
Pozdravljeni,
vem da sem falil temo (se opravičujem)
zanima me če kdo ve kje bi lahko dobil zastonj kakšen template (športen). Potem pa me zanima če bi lahko ta template obdeloval v dreamweaver-ju?
Najlepša hvala za odgovore in pomoč,
LP
vem da sem falil temo (se opravičujem)
zanima me če kdo ve kje bi lahko dobil zastonj kakšen template (športen). Potem pa me zanima če bi lahko ta template obdeloval v dreamweaver-ju?
Najlepša hvala za odgovore in pomoč,
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | boot.ini vprašanjeOddelek: Operacijski sistemi | 2088 (1442) | ta_ki_tke |
» | Kako odstraniti dual boot?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2076 (1864) | z3ro |
» | Pomoč pri bootanju vista, xpOddelek: Pomoč in nasveti | 1790 (1652) | matjaz23 |
» | Vista Buisiness in XP Professional skupajOddelek: Operacijski sistemi | 1513 (1337) | 5er--> |
» | izbira med dvema OSOddelek: Operacijski sistemi | 1977 (1716) | Roadkill |