Forum » Strojna oprema » kateri ram...
kateri ram...
singular ::
Cist iz firbca me zanima: Pri mlacomu sem kupil 128mb ram pc133 in gor pise MT - kera firma je to? micron technologies?
Marjan ::
jap, točno ta!
sem hotu v petek tud sam kupt pa jim jih je zmankal, dobijo sele v pondelk ali tork!!
sem hotu v petek tud sam kupt pa jim jih je zmankal, dobijo sele v pondelk ali tork!!
singular ::
ok, tnx.. pr men pise -75, tko da ta ram dela na 100Mhz 2-2-2 (cas) in pri 133Mhz 3-3-3 :(
StarY ::
Ta ram je dost hecen, vsaj kar se tice uradnih specifikacij, ker meni dva komada 128MB cist lepo delata cas2 na 133MHz.
Yohan del Sud ::
A mi kdo ve povedat, v čemu je fora, ko so enkrat na ploščici postavljeni čipi pokonci, drugič pa pošrek. Pa gre za isti RAM. (Zgoraj omenjeni).
Senitel ::
Ja kakšn ram pol pr Mlacomu v bistvu prodajajo?? Jest sem ga dobu pa od Nec-a...??
CAS 2: pomeni 2,2,2 in to so delayi na vodilih (2 read, 2 write, 2 get, vsaj tko se men zdi, nisem čist ziher...)
CAS 2: pomeni 2,2,2 in to so delayi na vodilih (2 read, 2 write, 2 get, vsaj tko se men zdi, nisem čist ziher...)
luni ::
delay od zahteve po podatku do dejanskega zacetka iskanja podatka v pomnilniku ( se mi zdi )
Artificial Intelligentia
andro ::
Jaz mam 64 Mb ram na čipih piše M. TEC kere firme pri vragu je to?
To have no errors, woud be life without meaning .
No strugle no joy!
Sem lihkar tud jest kupu pr Mlacomu; 128/133/MT, in sem ga sam notr daju! Matr, nism si mislu da gre to tolk na trdo!! Sem mislu da bom vse zdrobu
res sm mislu da bo matična počla, tok na trdo je šlo! Ampak mi je uspel in laufa ko sneta skira
BTW: Mlacom je se pocenu ram, tko da zdej stane 20.700 sit, sam ne vem pa ce je to micron, pomoje ne! zgleda da jim ga je zmankal!
res sm mislu da bo matična počla, tok na trdo je šlo! Ampak mi je uspel in laufa ko sneta skira
BTW: Mlacom je se pocenu ram, tko da zdej stane 20.700 sit, sam ne vem pa ce je to micron, pomoje ne! zgleda da jim ga je zmankal!
Milko ::
In kaj je boljse? CAS 2-2-2 ali 3-3-3? Kaj je hitrejse torej? In kater RAM je pri nas trenutno najhitrejsi? Kolk ns? (ne rabim DDR)..govorim o "navadnem" ramu...
hmm...
kako naj v biosu nastavim za različne banke rama?
V taprvi banki (0 oz. 0/1) imam 128/133MHz rama, se pravi 7,5ns. V biosu mam pa pr vseh bankah napisano 10ns.
Na kaj nastavim? (fora je v tem da lahko 10, 8, slow, fast, very fast,....pa take bede!!!!)
kako naj v biosu nastavim za različne banke rama?
V taprvi banki (0 oz. 0/1) imam 128/133MHz rama, se pravi 7,5ns. V biosu mam pa pr vseh bankah napisano 10ns.
Na kaj nastavim? (fora je v tem da lahko 10, 8, slow, fast, very fast,....pa take bede!!!!)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Twinmos pri Mlacomu!!! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 9548 (6011) | AtaStrumf |
» | Ali je to vse kar zmore moj Računalnik?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2049 (1703) | novi |
» | Memory Benchmark @ SandraOddelek: Navijanje | 1798 (1092) | pop |
» | Micron RAM cas2?!? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4821 (4195) | XtX |
» | RAMOddelek: Strojna oprema | 1836 (1651) | StarY |