Forum » Izdelava spletišč » Nalaganje več slik hkrati (php, flash, ...)
Nalaganje več slik hkrati (php, flash, ...)
Iskraman ::
Zdravo
Trenutno uporabljam SWF upload, ki pa je grozno nezanesljiv, namreč različne verzije delujejo samo pri različnih verzijah flasha, nameščenega na računlaniku. Npr. če uporabnik posodobi flash, zadeva crkne. Torej rabim nekaj z isto funkcionalnostijo vendar večjo zanesljivostjo. V poštev pride vse kar uporablja flash (seveda brez navedenih težav) in javascript, java odpade.
Hvala, lp
Trenutno uporabljam SWF upload, ki pa je grozno nezanesljiv, namreč različne verzije delujejo samo pri različnih verzijah flasha, nameščenega na računlaniku. Npr. če uporabnik posodobi flash, zadeva crkne. Torej rabim nekaj z isto funkcionalnostijo vendar večjo zanesljivostjo. V poštev pride vse kar uporablja flash (seveda brez navedenih težav) in javascript, java odpade.
Hvala, lp
Ice-Heki ::
Če prav razumem je poanta v tem, da preko SWF uploada lahko na enkrat naložiš več datotek (torej klikneš gumb prebrskaj, potem pa izbereš po npr. 10 datotek), kar pa se - baje? v pure php ne da narediti - torej bi moral imeti 10 input-ov.
Java?
Java?
jernejl ::
Jaz sem stvar rešil tako, da nalagam stisnjeno datoteko (vse slike stisnem v .zip), potem pa php skript na drugi strani iz te datoteke pridobi slikovne datoteke.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Uporablja kdo MODX cms ?Oddelek: Izdelava spletišč | 839 (520) | sumoborac |
» | [PHP+HTML]Vprasanje glede forme s comboboxiOddelek: Programiranje | 1482 (1301) | cobrica |
» | Flash prihodnost spleta? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 19232 (17571) | root987 |
» | PHP problem z header() funkcijoOddelek: Programiranje | 1120 (939) | BigWhale |
» | IE mi ne osveži strani ( Flash , XML )?Oddelek: Izdelava spletišč | 1843 (1729) | Cokolesnik |