Forum » Programska oprema » Win2k: application error message: WDF??
Win2k: application error message: WDF??
.:Toto:. ::
Na enem od PCjev z w2k se mi aplikacije (pogosto) obesajo in winski pljunejo ven:
The instruction at "0x74e6f66" referenced memory at "0x74e6f66". The memory could not be "read".
Kaj bo to kak slab RAM modul ali winsi s svojim lastnim VM ne znajo prav delat??
Any sugestons?
The instruction at "0x74e6f66" referenced memory at "0x74e6f66". The memory could not be "read".
Kaj bo to kak slab RAM modul ali winsi s svojim lastnim VM ne znajo prav delat??
Any sugestons?
McHusch ::
slab RAM, mal ga prechekiri s kaksnim MemTestom pa probi z RAMom od kolega pa bos takoj vidu
Poznas kak zanesljiv ram tester? Rad bi se res preprical da je ram kriv in ne kaka neumnost v sistemu!
Ponoci je 6h testiralo z DocMemory in ni naslo nobene nepravilnosti. Mi je padel kamen od srca, ker so noter moduli od 512M! Bom pa proval se s MemTest. Za ziher.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HW težave (blue screen)Oddelek: Strojna oprema | 1229 (1125) | kriko1 |
» | DDR2 Rami 2GB ----BIOS--CLOCKOddelek: Navijanje | 1595 (1356) | pozitron |
» | neki memtest, ki dela v winsihOddelek: Programska oprema | 1156 (1043) | Brane2 |
» | A ma kdo TwinMos Speed Premium PC3500 / DDR433?Oddelek: Navijanje | 1463 (1141) | sirotka |
» | Memtest86 pokaze napako.. Ali moram RAM vreci stran?Oddelek: Strojna oprema | 2058 (1536) | Paramedic |