Forum » Operacijski sistemi » Windows XP home edition-težava ali pač ne
Windows XP home edition-težava ali pač ne
flow123 ::
ender ::
Očitno so sistem pripravljali idioti - sysprep je namenjen pripravi sistema za predajo končnemu uporabniku po tem, ko se namestijo dodatni programi, ki naj bi prišli s sistemom. Poizkusi kliknit na Reseal, vendar se ti bodo zbrisali trenutni uporabniški računi, in boš ob naslednjem zagonu morala narediti novega (se pa potem sysprep ne bi smel več pojavljat).
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
flow123 ::
ender: zrihtano...hvala še enkrat.
Me pa še nekaj zanima...ali lahko zdaj ko so Windows že naloženi razdelim disk na dve particije...zdaj imam namreč samo C: in bi imela še eno particijo (imam 500GB disk)...no v glavnem me zanima, če se da kaj narediti in kako.
Me pa še nekaj zanima...ali lahko zdaj ko so Windows že naloženi razdelim disk na dve particije...zdaj imam namreč samo C: in bi imela še eno particijo (imam 500GB disk)...no v glavnem me zanima, če se da kaj narediti in kako.
bluefish ::
Namesti Partition Manager ali kako brezplačno alternativo, defragfmentiraj disk, zmanjšaj obstoječo particijo in na novem prostoru ustvari novo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | težave z zagonom računalnika po kloniranju diskovOddelek: Pomoč in nasveti | 5652 (4658) | gruntfürmich |
» | Obstoječi sistem na drug računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 2441 (1842) | dash_wallace |
» | Kako pripravit "OEM" windows instalacijoOddelek: Operacijski sistemi | 1031 (823) | AnotherMe |
» | Namestitev sistema na disk in premik diska v drug računalnik.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1830 (1484) | next3steps |
» | Norton GhostOddelek: Programska oprema | 3569 (2799) | smirnof |