Forum » Pomoč in nasveti » trdi disk
trdi disk
zelenjava ::
Pozdravljemo!
Zanima me, če je dovolj da naredim lov lewel format, da se podakti z diska z kakim data recovery programom nedajo več dobiti nazaj. Npr jaz sem to nareidl z secure eraser, in kliknil lokalni disk c, pa označil low random. Pa kliknil delete, ali je tkao uredu.Ali se danes še dela low level format ker nekateri pravijo, da se je to delalo učasih, in da močno lahko škoduje diskom in če tudi nuca, low level format da se neda dobiti podatkov, z diska z kakaim get data back in njemu podobnimi programi.Hvala za odgovor.
Zanima me, če je dovolj da naredim lov lewel format, da se podakti z diska z kakim data recovery programom nedajo več dobiti nazaj. Npr jaz sem to nareidl z secure eraser, in kliknil lokalni disk c, pa označil low random. Pa kliknil delete, ali je tkao uredu.Ali se danes še dela low level format ker nekateri pravijo, da se je to delalo učasih, in da močno lahko škoduje diskom in če tudi nuca, low level format da se neda dobiti podatkov, z diska z kakaim get data back in njemu podobnimi programi.Hvala za odgovor.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Opozorilo za diskOddelek: Pomoč in nasveti | 6475 (5778) | fr4nc |
» | Kako popolnoma izbrisati trdi disk?Oddelek: Strojna oprema | 5055 (4676) | roscha |
» | low level format????Oddelek: Pomoč in nasveti | 1649 (1520) | Kr nekdo |
» | kaj je zdaj s tem FORMATIRANJEM?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1263 (1013) | SLO-Security |
» | Disk in Bad sectorji!!??Oddelek: Strojna oprema | 3036 (2737) | XtX |