Forum » Pomoč in nasveti » Računalnik "zašteka"
Računalnik "zašteka"
Agip ::
Pozdrav forumaši!
Imam problem,pa ne vem kaj točno je vzrok in kako naj to odpravim.
Težava je v tem, da ko imam nekaj časa prižgan računalnik,se mi povezava z internetom prekine,ne morem jo ponovno povezati,edina rešitev je da resetiram računalnik. Potem spet deluje nomalno,po določenem času,pa spet isto. Včasih pa računalnik cel zašteka,in je edina rešitev ponovno reset. Včasih se je to dogajalo vsaki 2 uri,po tem ko sem formatiral računalnik (3 dni nazaj) pa je ta čas malo daljši.
Kaj bi bil problem in kako ga odpravim?
Hvala za pomoč!
Lep pozdrav,Agip
Imam problem,pa ne vem kaj točno je vzrok in kako naj to odpravim.
Težava je v tem, da ko imam nekaj časa prižgan računalnik,se mi povezava z internetom prekine,ne morem jo ponovno povezati,edina rešitev je da resetiram računalnik. Potem spet deluje nomalno,po določenem času,pa spet isto. Včasih pa računalnik cel zašteka,in je edina rešitev ponovno reset. Včasih se je to dogajalo vsaki 2 uri,po tem ko sem formatiral računalnik (3 dni nazaj) pa je ta čas malo daljši.
Kaj bi bil problem in kako ga odpravim?
Hvala za pomoč!
Lep pozdrav,Agip
Agip ::
Novi golnilniki za mrežno kartico, reset modema + routerja.
Sem poiskusil,vendar brez uspeha.
Bom probal drugo mrežno kartico(trenutno imam le integrirano).
Če kdo ve kaj bi še lahko bilo,bi lepo prosil za odgovor.
Lep pozdrav,Agip!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slab internetOddelek: Omrežja in internet | 1830 (1426) | crazyLIKEme |
» | windows 7 - no internet accessOddelek: Operacijski sistemi | 3749 (2469) | xxxgeekxxx |
» | vzpostavljena je povezava z omejenim delovanjemOddelek: Pomoč in nasveti | 966 (856) | jan01 |
» | komp se ob obremenitvah (?) samodejno resetira (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4302 (3533) | Pyr0Beast |
» | Bitcomet "ubija" internet povezavo?Oddelek: Omrežja in internet | 4749 (3357) | jan01 |