Forum » Pomoč in nasveti » Usb Mass Storage ni prikazan v explorerju
Usb Mass Storage ni prikazan v explorerju
Loaded ::
Lp
Ko vštekam USB disk ali USB ključek se mi le-ta ne prikaže v explorerju. Računalnik drugače normalno zazna napravo in jo tudi gre varno odstranit. Problem se je pojavil ko sem priklopil iPoda - tega mi ni zaznalo v iTunes zato sem odstranil driver in ga pustil ponovno instalirat. Od takrat naprej mi nobene naprave več ne prikaže.
Sem že poskusil safe mode odstranit vse USB driverje, ki jih je potem ponovno naložilo...brez uspeha. Problem še vedno ostaja.
Kaj še lahko naredim?
Ko vštekam USB disk ali USB ključek se mi le-ta ne prikaže v explorerju. Računalnik drugače normalno zazna napravo in jo tudi gre varno odstranit. Problem se je pojavil ko sem priklopil iPoda - tega mi ni zaznalo v iTunes zato sem odstranil driver in ga pustil ponovno instalirat. Od takrat naprej mi nobene naprave več ne prikaže.
Sem že poskusil safe mode odstranit vse USB driverje, ki jih je potem ponovno naložilo...brez uspeha. Problem še vedno ostaja.
Kaj še lahko naredim?
Loadeed
Duhec ::
V Disk Managementu USB disku ali ključku spremeni črko, ki ni v uporabi.
( Desni klik na USB napravo in klikni na "Spremeni črko pogona in poti...")
( Desni klik na USB napravo in klikni na "Spremeni črko pogona in poti...")
jan01 ::
start->run services.msc. Iz seznama daj Logical Disk Manager na automatic(in ga poženi, če še ni), Logical Disk Manager Administrative Service pa na manual
Logical disk manager je na automatic in je pognan (je že prej bilo), logical disk manager administrative tools service pa je na manual (je že prej bilo), edinole pognal sem ga zdaj.
Zadeva še vedno ne prikaže niti usb massive storage devices niti flash kartic.
Zadeva še vedno ne prikaže niti usb massive storage devices niti flash kartic.
Loadeed
Če poskušam naredit system restore mi javi tole:
Changes made to drive F:\ after this point cannot be reversed because the drive was either exluded from System Restore monitoring, or was turned off or removed.
Pogona F nikjer ne vidim...niti je računalnik ne uporabi (zdaj imam C, D, E in G).
Changes made to drive F:\ after this point cannot be reversed because the drive was either exluded from System Restore monitoring, or was turned off or removed.
Pogona F nikjer ne vidim...niti je računalnik ne uporabi (zdaj imam C, D, E in G).
Loadeed
Duhec ::
To ti nek servis (storitev) ne laufa.
V Computer Managementu pod Storitve (servisi) poglej, če imaš vklopljena tale dva:
Logical Disk Manager
Logical Disk Manager Administrative Services
Če nista, potem desni klik na ime servisa in izberi Zaženi (Enable).
V Computer Managementu pod Storitve (servisi) poglej, če imaš vklopljena tale dva:
Logical Disk Manager
Logical Disk Manager Administrative Services
Če nista, potem desni klik na ime servisa in izberi Zaženi (Enable).
Jan01 je že prej napisal:
To sem tudi naredil..oba sta na start probal sem oba na automatic, oba na manual, enega na automatic in enega na manual in obratno. Ni spremembe.
start->run services.msc. Iz seznama daj Logical Disk Manager na automatic(in ga poženi, če še ni), Logical Disk Manager Administrative Service pa na manual
To sem tudi naredil..oba sta na start probal sem oba na automatic, oba na manual, enega na automatic in enega na manual in obratno. Ni spremembe.
Loadeed
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kloniranje diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 1861 (158) | joez7 |
» | SSD in ACHI?Oddelek: Strojna oprema | 1532 (1264) | DrSergioDJ |
» | Servisi se ne zaženejo, računalnik obstojiOddelek: Pomoč in nasveti | 1355 (1238) | fosil |
» | [Win2003]Fast user switchingOddelek: Operacijski sistemi | 983 (911) | ToniT |
» | Ali bi z win server 2003 kaj pridobil?? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 7435 (5991) | krneki0001 |