Forum » Pomoč in nasveti » Servis prenosnika
Servis prenosnika
Entity ::
Pozdravljeni,
pred kratkim je kolegici na notesniku prenehala delovati drsna navigacijska ploscica, enostavno ni odziva. Notesnik je star cca 3 leta, znamke MSI, kupljen pri Acordu v Lj. Tako je bila seveda prva ideja za servis pri Acordu, vendar imajo ocitno prevec dela, saj bi moral ostati pri njih 10-14 dni. Ker pa se notesnik prakticno dnevno rabi, to ni ravno opcija.
Zato prosim za nasvet, kam bi lahko nesel na servis, da bi bilo dobro opravljeno in narejeno v enem normalnem casu (2-5dni)?
Hvala, lp, Matic
pred kratkim je kolegici na notesniku prenehala delovati drsna navigacijska ploscica, enostavno ni odziva. Notesnik je star cca 3 leta, znamke MSI, kupljen pri Acordu v Lj. Tako je bila seveda prva ideja za servis pri Acordu, vendar imajo ocitno prevec dela, saj bi moral ostati pri njih 10-14 dni. Ker pa se notesnik prakticno dnevno rabi, to ni ravno opcija.
Zato prosim za nasvet, kam bi lahko nesel na servis, da bi bilo dobro opravljeno in narejeno v enem normalnem casu (2-5dni)?
Hvala, lp, Matic
solatko ::
Poglej, če kdo prodaja pokvarjenga po delih, saj te bo na servisu to koštal, pa še takoj ti noben servis ne bo naredu, ker nimajo delov in jih morajo naročit.
krneki007 ::
Najprej preglej bios,lahko maš onemogočeno.Potem pa probaj kak live linux,mogoče je kaj narobe s samimi windowsi
Entity ::
Sigurno ni onemogoceno, ce je 3 leta delovalo, zdaj pa nenkrat ne. Podobno z OS, nobenih sprememb za vsaj leto dni. Bom probal novo XP instalacijo, ce bo kaj delovalo.
solatko ::
Poženi samo gonilnik za drsno ploščico. Ti jo med strojno opremo zazna.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: solatko ()
Zheegec ::
Zmeni se, da plačaš avans, oni naročijo in pokličejo, ko dobijo in potem zrihtajo v par dneh. Problem pa tak. Saj Acord-92 je po mojem en boljših servisov, čeprav imajo svoje momente
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
chrush ::
Je kje kak racunalniski servis, ki popravlja prenosnike. Ocito je tezava nekje na maticni, ker mi ne polni baterije in tudi z odklopljeno baterijo se ne prizge. Polnilec sem premeril in videti je, da deluje. Tudi za vhodom v prenosnik so napetosti vredu. Naprej pa vec ne vem, kako se lotiti zadeve.
https://www.facebook.com/OverMuraMuviMejkers
Baja, sem poizkusil. Ne pomaga.
Pozabil sem dodati, da iscem v okolici maribora.
Pozabil sem dodati, da iscem v okolici maribora.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: chrush ()
floyd1 ::
V MB imaš na ul. Pariške komune Bironet. Je pa pri 3 leta starem prenosniku treba že razmišljati, če se splača popravljati. Mogoče - če gre za kako malenkost in je to nek drag laptop, drugače pa težko.
Floyd hvala za info. Se pa strinjam glede smiselnosti.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Asbis d.o.o. smrdi!Oddelek: Kaj kupiti | 10500 (5061) | Sssaga |
» | Servis - po prevzetju zaznane napakeOddelek: Pomoč in nasveti | 3828 (2796) | solatko |
» | LCD tv in napaka pri osvetlevanju in neupoštevanje garancijeOddelek: Pomoč in nasveti | 7176 (6582) | kristjan26 |
» | Prenosnik se greje (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 6994 (5895) | Pyr0Beast |
» | predstavitveni prenosnikiOddelek: Kaj kupiti | 3179 (2612) | urosh |