Forum » Igre » red alert 1 na win xp sp3, 64bit
red alert 1 na win xp sp3, 64bit
matobeli ::
torej, zahotelo s emi je spet malo igračkanja z najboljšo strategijo v svoji branži. res je
command&conquer red alert 1. ampak žvalca deluje samo na win 95, ker je očitno inštaler samo 16bitni pa mi računalnik vrže ven error: not valid 32bit application.
probal sem že desni klik, properties, compatibility, win 95. ampka seveda ne dela.
preiskal sem tudi že tričetrt googla, ampak še vedno nič uporabnega. možno je bilo inštalirati na drugem kompu in potem fajle prekopirati, ampak nimam takega računala.
kaj mi je za storiti :) lp
command&conquer red alert 1. ampak žvalca deluje samo na win 95, ker je očitno inštaler samo 16bitni pa mi računalnik vrže ven error: not valid 32bit application.
probal sem že desni klik, properties, compatibility, win 95. ampka seveda ne dela.
preiskal sem tudi že tričetrt googla, ampak še vedno nič uporabnega. možno je bilo inštalirati na drugem kompu in potem fajle prekopirati, ampak nimam takega računala.
kaj mi je za storiti :) lp
sem poizkusil, imam nameščen microsoft virtual PC 2007, ampak nimam pojma kako to uporabiti. Sem pa videl na neke tujem forumu da načeloma bi se to dalo, potem pa kopiranje vseh fajlov na XPje, in naj bi delalo.
Ampak še vedno se mi niti sanja ne kako delati z virtualPC, mi lahko na hitro razložiš?
Ampak še vedno se mi niti sanja ne kako delati z virtualPC, mi lahko na hitro razložiš?
amm... tudi tukaj sem mrzel, DOS sem uporabljal zelooo malo pa še to ene 15let nazaj nazadnje. mi ahko kdo pove, recimo da je virtualni DVD pogon I: (slika je mountana z MAGIC ISO)
kako pridem do njega?
aja, procesor je 64bit, winsi xp pa so navadni 32bitni, ker so 64bitni povzročali težave (še več kot navadni)
kako pridem do njega?
aja, procesor je 64bit, winsi xp pa so navadni 32bitni, ker so 64bitni povzročali težave (še več kot navadni)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: matobeli ()
blblb ::
Poskusi to: Link
Na tej strani tudi najdes .iso datoteki obeh CD-jev, saj je Red Alert 1 freeware.
lp, blblb
Na tej strani tudi najdes .iso datoteki obeh CD-jev, saj je Red Alert 1 freeware.
lp, blblb
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dual boot v letu 2018 - najboljši načinOddelek: Pomoč in nasveti | 2519 (1520) | Izak |
» | Atomic Bomberman na windows 7Oddelek: Igre | 2827 (2640) | kixs |
» | Red alert 1 - free downloadOddelek: Igre | 1929 (1554) | c00L3r |
» | win 98 in A64Oddelek: Operacijski sistemi | 1092 (953) | H4rVeSteR |
» | Heart of Darkness v XP-jih ... a komu dela???Oddelek: Igre | 1309 (1228) | Daedalus |