Forum » Loža » dokumenti v društvu
dokumenti v društvu
S.Dreamliner ::
pozdravljeni,
imam športno društvo. letos sem prvič oddajal papirje za bilančno napoved. ok, to smo dali skozi, vendar pa me nekaj drugega zanima. kateri dokumenti so nujni za društvo. recimo zapisniki s sestankov, ali kaj podobnega. kaj moram imeti, če pride kdo vprašat, ali pri nas poteka vse tako kot je treba?
hvala
imam športno društvo. letos sem prvič oddajal papirje za bilančno napoved. ok, to smo dali skozi, vendar pa me nekaj drugega zanima. kateri dokumenti so nujni za društvo. recimo zapisniki s sestankov, ali kaj podobnega. kaj moram imeti, če pride kdo vprašat, ali pri nas poteka vse tako kot je treba?
hvala
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
poweroff ::
Načeloma statut društva, mislim da 1x letno občni zbor - torej zapisnik, ter zapisnike sestankov vodstva društva. Pa seveda poštimano evidenco članov društva.
sudo poweroff
S.Dreamliner ::
1x letno občni zbor... se pravi, vsi člani društva na kupu, izdelan zapisnik. a so kakšne posebne zahteve za ta zapisnik.
zapisnik sestanka vodstva društva. a je to pomembno, da je na določeno obdobje? za katere stvari, ki se jih dela v društvu, je potrebno sklicati sestanek.
hvala :D
zapisnik sestanka vodstva društva. a je to pomembno, da je na določeno obdobje? za katere stvari, ki se jih dela v društvu, je potrebno sklicati sestanek.
CaqKa ::
1x letno občni zbor... se pravi, vsi člani društva na kupu, izdelan zapisnik. a so kakšne posebne zahteve za ta zapisnik.
ja pač tisto kar imaš v statutu napisano da moreš z nekim organom potrdit.. ali je to zbor, UO ali pa NO...
posebne zahteve za zapisnik... ja ustrezne osebe jih morajo podpisat, pač tak kot imaš predpisano v statutu ali kakem bolj podrobnem pravilniku, pa jasno more bit razvidno, kdaj, kje, zakaj, kako in kdo.
torej ura sestanka, prisotni, preverjanje prisotnosti in jasno napisani sklepi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Predaja vodstva društvaOddelek: Loža | 1022 (616) | s1m0n |
» | Ustanovitev društvaOddelek: Loža | 8343 (3447) | šernk |
» | Pravno mnenje - Ustanovitelj zavoda zasebnega pravaOddelek: Loža | 2636 (2372) | SaXsIm |
» | Organi društvaOddelek: Loža | 1763 (1430) | SkIDiver |
» | kako do športnega kluba?Oddelek: Loža | 4652 (4562) | ali3n |