Forum » Pomoč in nasveti » VPU Recover
VPU Recover
Kyousuke ::
Pozdravljeni
Moji punci se je začel pojavljat problem VPU Recover.
Pojavi se ji po kakšni uri in pol do dveh igranja Second Life, ker na njenem faxu pač programiranju v Second Life.
Fora je v tem da ima 1 mesec staro grafično ATI Radeon 4650 in se že pojavi problem. Sem danes uninstaliro vse drivere, ki so bili inštalirani z priloženega CDja in naložil tazadnje drivere, ki so trenutno objavljeni.
Sam tu pa mi nekaj ni jasno, ko greš nadzorna plošca -> dodaj odstrani programe -> ati display driver in tam klikneš za podrobnost, so gor gonilniki 8.5xx toraj isti kot prej, čeprav sem z neta downloado 9.3 in tud te instaliro.
Kak je to možno??
Upam, da mi boste pomagali.
Hvala
Moji punci se je začel pojavljat problem VPU Recover.
Pojavi se ji po kakšni uri in pol do dveh igranja Second Life, ker na njenem faxu pač programiranju v Second Life.
Fora je v tem da ima 1 mesec staro grafično ATI Radeon 4650 in se že pojavi problem. Sem danes uninstaliro vse drivere, ki so bili inštalirani z priloženega CDja in naložil tazadnje drivere, ki so trenutno objavljeni.
Sam tu pa mi nekaj ni jasno, ko greš nadzorna plošca -> dodaj odstrani programe -> ati display driver in tam klikneš za podrobnost, so gor gonilniki 8.5xx toraj isti kot prej, čeprav sem z neta downloado 9.3 in tud te instaliro.
Kak je to možno??
Upam, da mi boste pomagali.
Hvala
jan01 ::
Vse od atija odinstaliraj in v safe modu potem počisti s driver cleanerjem in driver sweeperjem -izberi vse od atija...
Potem pa normalno posnemi najnovejše gonilnike...
Kyousuke ::
Vse od atija odinstaliraj in v safe modu potem počisti s driver cleanerjem in driver sweeperjem -izberi vse od atija...
sem vse unistaliro in v safe mode z driver sweeper še počistil, ker driver cleanera se ni dalo DLjat in potem tazadnje drivere naložo.
bom poročal, če bo izginilo ali se bo VPU Recover še naprej pojavljal
RuskiSnajper ::
""" If you have a different catalyst control center installed, install the one from the website for THIS specific card. I had vpu recover go off every 10 seconds because of this problem :P """
Katerega suppliera ima , HIS, sapphire , powercolor?
Probaj inštalirat drivere z njihove specifične driver strani , točno od tistega od katerega je grafa.
Katerega suppliera ima , HIS, sapphire , powercolor?
Probaj inštalirat drivere z njihove specifične driver strani , točno od tistega od katerega je grafa.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | nova grafika - problem - izginja slikaOddelek: Strojna oprema | 793 (682) | jan01 |
» | Power saving modeOddelek: Pomoč in nasveti | 3279 (2928) | amigo_no1 |
» | video - noro!Oddelek: Zvok in slika | 1216 (907) | ender |
» | Geforce 6600 problemOddelek: Strojna oprema | 1031 (914) | jan01 |
» | Vrže mi iz igerOddelek: Pomoč in nasveti | 1169 (1026) | Sadida |