» »

pomoč nastavitev v backtrack

pomoč nastavitev v backtrack

patuljak ::

HI all
Imam tezavo pa bi mal vprasal ce mogoce ze kdo to delal da bi mi pomagal?
Instaliral sam si VMware workstatijon da bi lahk mel virtual linux, in sicer backtrack 3.To mi vse dela lepo in pav samo ce pa hocem se z linuxsom conectat na net mi ne zazna usb antene za wireless. program vmware zazna usbe samo bactrack pa ne. Mogoce rabim kako komandoda to vklopim al kaj takega ubistvu jaz nevem po netu sam pregledal vendar mi ni glih jasno kako in kaj pa bi prosil za vaso pomoc.

hvala za odgovore in svetovanja.

blackbfm ::

A boš heku? USB mrežne niso lih dobre za to:P

preem ::

hm, kaj bi rad - packet injection? prek vmwarea? težko ti bo to ratal. ker v VM mašini nimaš dostopa direkt do mrežne kartice ampak za to skrbi vmware. prek usbja mogoče - samo vprašanje če ti driver podpira injection. kero kartico pa maš?

ma mozno je ker je velko posnetkov na youtube kako se to naredi samo meni negre nekaj zajebem pa sam mislil da je kdo to ze delal pa da m pomaga mam pa usb TP LINK TL-WN422G. ja res je da bi rad malo probal to kako se dobi kljuc od wirelessa. sam sicer mam net samo to hoce, vedet kaj mi negre.
HVALA za odgovore

izgleda da tu neben nima pojma kar se tice backtrack3. Zdaj sem videl da mi ubistvu USB zazna samo nimam drivere. Mogoce zdaj kdo lahko pomaga ker mi pocasi ze gre na zivce ker sem tako blizu vendar se kar negre.
Lepo prosim ce kdo lahk pomaga al pa me vsaj napoti kjer mi lahk pomagajo. hvala

enxtip ::

Sam sem uporabljal backtrack 3, mrežno sem imel od EnGenius Senaio 200mW usb(ZyDas), na njo pa priključeno panelco 24db :D
Backtrack podpira določene driverje za mrežne kartice, pa ne glede ali so usb ali ne.
Večinoma podpirajo čipovje atheros ter ZyDAS, pa tudi mnogo drugih.
Na prenosniku pa imam atheros čipovje za wifi, in pravtako deluje izjemno.
Edino kar bi moral poizvedeti je za driver od mrežne ki jo imaš, da ti pač backtrack prepozna, vendar kot je omenjeno pri bt3 ne podpira vse mrežne kartice, poglej malo na njihovem forumu ali vprašaj strica googla.

Škoda le, ker ni še razbita wpa2 zaščita, saj jih večina uporablja za svoja omrežja.

preem ::

da se tudi wpa2, samo je precej kompleksna in vzame ogromno časa - preveč za naše male računalnike.

Jah z boljšimi grafičnimi katicami bi se, z bruteforce napadom seveda, kar ni isti postopek kot pri wep, ki išče ključ v snifanih paketkih.

obstaja programcek za WPA2 tudi in ni kompliciran velik.
nevem kaj naj naredim vse sam pocekiral in nic ne najdem, edino ce slucajno kaksen problem ce mam v winsih instaliran ta usb samo to naj nebi delalo problema kej ne??

Se najboljse da kupiš kljucek katerega podpira bt3 pa je. :D

gslo ::

hijackam tole temo po 1 letu, sam zato da ti povem da rajs zbris backtrack. ce ne znas usposobt usb wlan kartice oz vsaj preverit v 5 sekundah ce za to obstajajo primerni drajverji, pol si pejt rajs kaksno knjigo prebrat, da bodo osnove pred aircrackom.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

aes wpa hack.......

Oddelek: Omrežja in internet
282600 (1114) Destilator
»

Wireless USB z master mode podporo za Linxu

Oddelek: Omrežja in internet
5917 (828) Spajky
»