» »

Koliko je vreden ta prenosnik?

Koliko je vreden ta prenosnik?

gdjv ::

Prenosnik HP Compaq 8510p 2,4Ghz

http://www.mimovrste.com/artikel/275006...

star je dobro leto. zelo malo rabljen.

rad bi vedel, ker ga kupujem od znanca, pa mu leži ta prenosnik v kotu, ker ko je dobil v roke macbook-a tega več ne pogleda xD

meni ga ponuja za 700 eur?

kaj menite?

Thx

JayKay ::

kr primerna cena

BALAST ::

To je HP Profesional serija in ima zelo zmogljiv procesor, ki se primerja z T8500 ter odlično ohišje, mnogi pravijo da je celo boljši od IBM.
Grafična ima dovolj moči za poganjat kakšen World of Warcraft ali Half Life 2. Edino disk bi blo dobro dokupit 500Gb za 100€
Pa še HDMI izhod lahko uporabiš za na plazmo ali LCD TV. Tako da ne rabiš posebnega podstavka za polnjenje prenosnika (Jaz ga namreč imam ker mi je všeč da so kabli direktno na Docku (Podstavku) in mi ni potrebno odklapljat miške tipkovnice, prenosnega diska, usb kamere, Ipod polnilca...

160 Gb pa lahko prodaš za cca 30€ in s tem denarjem kupiš +2Gb ddr2 ram.

Jaz imam Hp Compaq 8710p z podobnim procesorjem le da je grafična Nvidia 8700gt in ne Ati 2600. Pa igram igre na zunanjem zaslonu kot so Battlefield 2 in Call of Duty 5 na medium nastavitvah pri polni ločljivosti 1680x1050 brez zatikanj. Disk sem tudi dokupil kot tudi tebi priporočam, in je 2x hitrejša odzivnost sistema (loadanje Viste in iger).

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Rabljena baterija za laptop?

Oddelek: Kaj kupiti
243371 (2980) hojnikb
»

Odpovedal monitor na HP prenosniku?

Oddelek: Strojna oprema
71566 (1412) harvey
»