Forum » Pomoč in nasveti » Pomoč Linksys WRT54GL namestitev
Pomoč Linksys WRT54GL namestitev
Kuhmark ::
Pred pol leta sem kupil omenjeni router katerega mi je uspelo povezeti s adsl routerjem iskratel ganymede 822+ in vspostaviti brezžično povezavo z dvema računalnikoma, tretjega sem imel pa priklopljenega preko adsl routerja. Stvar je taka da je zmankalo elekrike in zdaj brezžično omrežje ne dela vsaj tako se zdi. Na enem kompu imam naložen xp na drugem visto, problem je da v obeh vidim omrežje s katerim zgleda da se tudi poveže, ampak še zmeraj pridobiva ip, in nedela povezava(ne delajo brskalniki,utorren,msn....nič, kot da ni povezave).
Ne vem kaj naj storim, kako ga naj sploh nastavim nazaj, inštaliram vse še enkrat? Pa na katerem računalniku morm inštalirat router?
Ne vem kaj naj storim, kako ga naj sploh nastavim nazaj, inštaliram vse še enkrat? Pa na katerem računalniku morm inštalirat router?
Han ::
Si poskusil samo router za minuto izklopiti iz el. omrežja? Če to ne pomaga, se poveži nanj z računalnika, ki je nanj priklopljen prek kabla in v internet brskalniku napiši "192.168.1.1"...
V skrajnem primer lahko router tudi resetiraš (pri vključenem pol minute držiš reset tipko) in ga potem znova nastaviš...
V skrajnem primer lahko router tudi resetiraš (pri vključenem pol minute držiš reset tipko) in ga potem znova nastaviš...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | nakup routerjaOddelek: Pomoč in nasveti | 2883 (2543) | amigo_no1 |
» | 2x WRT54GL 2x ADSL, skupno omrežje?Oddelek: Omrežja in internet | 2543 (2303) | b |
» | ClarkConnect 3.2 Home Edition - NA POMOČOddelek: Operacijski sistemi | 1646 (1483) | sash |
» | 2x ADSL z HUBomOddelek: Omrežja in internet | 1898 (1679) | Baja |
» | ADSL in HUBOddelek: Pomoč in nasveti | 1814 (1511) | cmocko |