Forum » Izdelava spletišč » Iščem izdelovalca spletne strani
Iščem izdelovalca spletne strani
b0j3 ::
Pripravljam spletno aplikacijo in programski del je praktično končan. Ker pa sem bolj šibek v dizajnu in da ne izgubljam preveč časa iščem nekoga, ki bi mi (trenutno) tri strani "olepšal" s HTML/CSS/javascript dizajnom.
MMeglic ::
Najbolje bo če greš na spletno stran www.templatemonster.com in si tam izbereš design, potem pa svoje zadeve integriraš vanj.
b0j3 ::
Hvala vsem za ponudbo.
Za sedaj sem se odločil, da si vzamem čas in zadevo naredim v "domači" izvedbi. Ko bo projekt zrel za objavo, pa grem morda v spremembo dizajna.
Za sedaj sem se odločil, da si vzamem čas in zadevo naredim v "domači" izvedbi. Ko bo projekt zrel za objavo, pa grem morda v spremembo dizajna.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mnenje spletne strani : FreakDizajn.si (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 5764 (4442) | Tydek |
» | Kateri moj design se vam bolj dopade? (mnenje)Oddelek: Izdelava spletišč | 1568 (1047) | JanezH |
» | Izdelava spletnih strani v PhotoshopuOddelek: Izdelava spletišč | 4001 (3049) | DiTi |
» | Pomoč pri dizajnu (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 5791 (4211) | Meizu |
» | Kako narediti užitno spletno stran?Oddelek: Izdelava spletišč | 2865 (2215) | mitja_i |