Forum » Programska oprema » ir povezava
ir povezava
merjav ::
Kupil sem si infrardeči vmestnik ACTISYS model ACT-IR210L,uporabljam ga za povezavo gsm+hišni računalnik+prenosnik za dostop na internet,ampak zamima me kje bi dobil kakšen softver da bi lahko z ir-vmestnikom,recimo upravljal tv,cd player, verjetno mora kaj kje obstajati!
Hvala Matjaž!
Hvala Matjaž!
PaJo ::
Hm... ta vmesnik kolko jaz vem ni glih namenjen kontloriranju naprav ampaka kumikacije PC-ja z zunanjimi napravami, kod je nootbook, gsm , printer...
Kak pa naredit kontrolo pa je enkrat bil nekej objavljen en slovenski link, samo se zal ne spomnim vec
Kak pa naredit kontrolo pa je enkrat bil nekej objavljen en slovenski link, samo se zal ne spomnim vec
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
potepuh ::
Zdravo!
mene pa zanimajo nastavitve v BIOSu,ker meni IR210L ne dela.BIOS nastavitve mam half duplex.IRDA,active,RxD2-TxD2,itd.win2000 prepoznajo te nastavitve ampak tudi ce ga odklopim javlja IR port,tak da to ni to.
HELP
LP
mene pa zanimajo nastavitve v BIOSu,ker meni IR210L ne dela.BIOS nastavitve mam half duplex.IRDA,active,RxD2-TxD2,itd.win2000 prepoznajo te nastavitve ampak tudi ce ga odklopim javlja IR port,tak da to ni to.
HELP
LP
appz ::
ja slo-stran je bila sam na tisti strani se je zahtevalo da se kupi njegov proizvod ir-vmesnik plus njegov softver
ce rabis info otej strani posli mail
ce rabis info otej strani posli mail
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | GIMP praznuje 20 letOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 13694 (10397) | Truga |
» | Zračni kompresor ... Na kaj biti pozoren pri nakupu?Oddelek: Loža | 17417 (9556) | ShowDown |
» | Prenosnik in baterijaOddelek: Pomoč in nasveti | 1325 (1084) | Bence |
» | ECS K7S5A & IrDA Actisys IR210LOddelek: Strojna oprema | 1075 (1017) | bozicek |
» | IR oddajnik za pc (vezje)Oddelek: Loža | 1683 (1406) | TheHijacker |