Forum » Pomoč in nasveti » Ipod nano 5gen se ne poveže z itusom
Ipod nano 5gen se ne poveže z itusom
seemon ::
Mene tud zajebava ta ipod nano zadnje generacije. Uporabljam XP pa se mi nikakor noče povezat z itunsom. V spodnjem desnem kot zraven ure v windowsu se mi prikazuje ikona za namestitev (vsake 3 sekunde jo vrže ven nato pa spet pokaže). V itunsu ipoda tud ne zazna.Probu sm tud na visti pa ne jebe.Kaj naj naredim?
seemon ::
Mene tud zajebava ta ipod nano zadnje generacije. Uporabljam XP pa se mi nikakor noče povezat z itunsom. V spodnjem desnem kot zraven ure v windowsu se mi prikazuje ikona za namestitev (vsake 3 sekunde jo vrže ven nato pa spet pokaže). V itunsu ipoda tud ne zazna.Probu sm tud na visti pa ne dela.Kaj naj naredim?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Apple iPhone 8Oddelek: Mobilne tehnologije | 3412 (2326) | Machete |
» | IOS applikacija za predvajanje MP3jev, ki so na lokalni mreži, z možnostjo Queue-anjaOddelek: Programska oprema | 811 (595) | TRIROG |
» | iPhone Touch in JailbreakOddelek: Mobilne tehnologije | 1589 (1235) | z3ro |
» | Danes izšel Zune HDOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 5199 (3307) | win64 |
» | iPod, itunes, velki problemiOddelek: Pomoč in nasveti | 1862 (1452) | seemon |