Forum » Kaj kupiti » Nakup kljucavnice za kolo
Nakup kljucavnice za kolo
zee ::
Pozdravljeni.
Naposled sem prisel do "novega" kolesa, pa me zanima, kaksno kljucavnico naj si kupim, da ne bo moj dvokolesnik po hitrem postopku dobil noge in sel v sirni svet. Kar sem gledal po trgovinah so bolj ali manj neka tezka jajca (se oproscam za izraz) za prgisce evrov, ki so nevredna naziva kljucavnica.
Kje v Ljubljani bi imeli kaj vec izbire?
Hvala vnaprej za pomoc.
Naposled sem prisel do "novega" kolesa, pa me zanima, kaksno kljucavnico naj si kupim, da ne bo moj dvokolesnik po hitrem postopku dobil noge in sel v sirni svet. Kar sem gledal po trgovinah so bolj ali manj neka tezka jajca (se oproscam za izraz) za prgisce evrov, ki so nevredna naziva kljucavnica.
Kje v Ljubljani bi imeli kaj vec izbire?
Hvala vnaprej za pomoc.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
- spremenilo: zee ()
Keyser Soze ::
Zakleni.si na Resljevi firma pa Abus.
Masa in varnost naraščata premosorazmerno
Cena pa eksponentno. =P
P.S.: Abus je res kvaliteten. Pač stane malenkost več, ampak verjetno bi lahko našel še kakšno večjo ekzotiko kje drugje. Zakleni.si pa ima itak štante v vseh večjih trgovskih centrih.
OM, F, G!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Keyser Soze ()
Hvala. Bom pogledal in zaklenil.
zee
toxius ::
testiral sem Abusovo ključavnico, ki je narejena iz Titana, cena cca 80€, pred faksom sem pustil puncino kolo nekaj dni zanalašč zaklenjeno s to ključavnico, nekajkrat so poskušali vdreti (znaki ZELO majhnih poškodb - prask) in ja NI JIM USPELO... RES PRIPOROČAM ABUSA! Pa izberi si ključavnico, ki je na varnosti lestvici od 1 -15 kar 15jko...
OK. Bom stopil kar do njihove trgovine na Resljevi, kjer imajo verjetno vecjo izbiro kot na stantih.
zee
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | So vam kdaj ukradli kolo? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 29045 (7437) | GupeM |
» | Cerkev-dišava o.OOddelek: Loža | 6958 (1528) | starfotr |
» | Najboljš zaščita prot kraji pecikla (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 49276 (37019) | Daliborg |
» | Parkiranje kolesa - Lj Center (strani: 1 2 )Oddelek: Šport | 12618 (11361) | --- |
» | Biblija - kje kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 4311 (3820) | Davids84 |