Forum » Kaj kupiti » Ventilator
Ventilator
Galaxy ::
http://www.agt.si/racunalniska-oprema/z...
Kupil bi tole za grafo, kateri ventilator iz AGT-ja naj kupim zraven? Hvala za nasvete!
Kupil bi tole za grafo, kateri ventilator iz AGT-ja naj kupim zraven? Hvala za nasvete!
Ma da bi bil enako glasen kot Sythe Infinity. Torej do 25dB? drugač pa bi blo fajn če bi še lahko ga reguliral iz Catalysta.
axee ::
Infinity ma mislm da slip stream gor (popravi me če ni res). In edini ventilatorji ki so enako tihi so noctua, a za dvojno ceno. Če res hočeš iz AGT uzami Noctuo, vseeno pa premisli o še enkrat cenejših slip streamih, ki jih dobiš v cool-pc, imajo pa razmerje med noise/performance vsaj tako dobr kot noctua. Preko Catalysta boš težko reguliral ker imajo te ventilatorji 3pin priključek, iz speedfan-a pa bo šlo.
Kaj je to slip stream? Pa no, saj glasnost mi ni tako velik problem, rad bi dau gor en 12m ventilator. Katerega iz AGT priporočaš tak do 10€?
Steinkauz ::
Če daš vent gor vse hladi, je pa problem če nimaš venta, se ti pa zna ram orng gret.
Aja pa :
Idle 40 gpu / 46 mem
Load 48 / 56
Aja pa :
Idle 40 gpu / 46 mem
Load 48 / 56
tilinho20 ::
Pa saj toti bakreni del mam jaz gor že torej hvala vam za nasvete, bom kar naročil. No predn to naredim:
kako sploh namontirati gor ventilator? A so zareze gor? Kaj če bi namontiral kar 2?
tilinho20, kakšne temperature maš na 2eh ventilatorih? Pa če lahko še fotko tvoje 4850 plis?
kako sploh namontirati gor ventilator? A so zareze gor? Kaj če bi namontiral kar 2?
tilinho20, kakšne temperature maš na 2eh ventilatorih? Pa če lahko še fotko tvoje 4850 plis?
tilinho20 ::
Temp. so pa zelo nizke, zdele se ne spomnim točno, ti sporočim, ko pridem domov.
Temp ne gredo v load čez 45 stopinj, idle je malo nad 30.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: tilinho20 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Navijanje Intela i7-860Oddelek: Navijanje | 3733 (3086) | TeraTM |
» | ANTEC P180/182SE/190 vs. Thermaltake Xaser III (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7559 (5882) | ABX |
» | Kako utišati tole konfiguracijo?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 3166 (2229) | Steinkauz |
» | hd 4850 + AC accelero s1 rev 2 ?? (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 7818 (5657) | M-XXXX |