Forum » Mobilne tehnologije » Nokia N95 8GB - Težava s opcijo Pomoč!
Nokia N95 8GB - Težava s opcijo Pomoč!
BorutO ::
Lep pozdrav. Moja sestra ima Nokio N95 8GB in kar na enkrat je dobila neko napako v opciji Pomoč, ki je ne more nikakor odstraniti. Mi je dela tel, sem šel na Mobitelov center na Ptuj in sem vprašal one tam, zakaj je tako. In je rekel, da ne ve, da bo najboljše, da se telefon pošlje na servis v Ljubljano. Ker pa ga ona ne želi dati na servis, pa se obračam na vas, če kdo ve zakaj se to dogaja.
Na primer: Pritisnem na Meni, izberem Možnosti in potem izberem Pomoč. Ko pritisnem Pomoč, mi javi naslednje: "Pomnilnik Poln. Zaprite nekaj aplikacij in poskusite znova."
Ko držim en čas na tipko, kjer se odpre meni, se pokažejo trenutno aktivne aplikacije, kjer pa ni nič drugega kot neka Pripravljenost. Če kdo ve naj javi.
Na primer: Pritisnem na Meni, izberem Možnosti in potem izberem Pomoč. Ko pritisnem Pomoč, mi javi naslednje: "Pomnilnik Poln. Zaprite nekaj aplikacij in poskusite znova."
Ko držim en čas na tipko, kjer se odpre meni, se pokažejo trenutno aktivne aplikacije, kjer pa ni nič drugega kot neka Pripravljenost. Če kdo ve naj javi.
- spremenil: BorutO ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | GPS ne zazna položaja (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 14914 (11581) | miha1135899 |
» | LG Optimus 4X HD (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 93647 (43583) | dr.Akula |
» | Nokia E52 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 84251 (42266) | mailer |
» | Samsung Wave (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 50788 (32710) | paix |
» | Sony Ericsson k800i - drugi kolaps softwara...Oddelek: Mobilne tehnologije | 1735 (1557) | MC_Tom |