Forum » Mobilne tehnologije » remote desktop prek symbian telefona
remote desktop prek symbian telefona
Author ::
Uporabljam Sony Ericsson P1i in me zanima, če obstaja kaka moznost, da bi preko interneta dostopal do svojega stacionarnega računalnika.
Vsaj do kakšnih bolj osnovnih zadev.
lp
Vsaj do kakšnih bolj osnovnih zadev.
lp
overlord_tm ::
Jaz imam putty gor, potem pa preko ssh dostopam. Ravno toliko da pozenem kak update ko me ni doma, da racunalnik ne sameva ...
Pesimist ::
Sem probal in je cool. Samo take sile sevedno nimam da bi dal 50€ zata program al kolko ze je.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pesimist ()
Author ::
Preizkusil ... res deluje perfektno!
Ce se prav spomnim je bolj okol 25$ kjer se zame konca veselje, saj ne rabim tako nujno.
Pozna kdo kaksno alternativo?
Ce se prav spomnim je bolj okol 25$ kjer se zame konca veselje, saj ne rabim tako nujno.
Pozna kdo kaksno alternativo?
ABX ::
(Ultra)VNC podpira WEB vmesnik, če tvoj telefon podpira web in java, bi moralo delovat.
SSH pa je definitivno najboljša rešitev.
SSH pa je definitivno najboljša rešitev.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ABX ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Poraba podatkov direkt vs remote desktop?Oddelek: Omrežja in internet | 1594 (1286) | fujtajksel |
» | Skype prihaja v brskalnikeOddelek: Novice / Omrežja / internet | 10480 (9209) | GTX970 |
» | Oddaljen dostop do računalnika (remote desktop)Oddelek: Omrežja in internet | 4853 (4137) | lmorgh |
» | Podpora h-264 se vrača v Chrome (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 14169 (12693) | Icematxyz |
» | digitalni fotoaparat=WebCamOddelek: Strojna oprema | 3167 (2696) | hihitavc |