Forum » Kaj kupiti » Ker modem?
Ker modem?
Ereinion ::
Imel sem Elsa analogni modem, ki mi ga je skurla strela in zdej rabm novga pa ne vem kerga bi kupu? Pa še to, mora bit zunanji.
Eden mi je predlagu USR 56K externi , ki ga prodajajo pri mlacomu, sam je pr**** drag.
Eden mi je predlagu USR 56K externi , ki ga prodajajo pri mlacomu, sam je pr**** drag.
perci ::
Če hočeš kupiti zunanjega zato, ker imaš švoh mašino, potem raje kupi isa modem, ker so prav tako hardwarski, edino težko jih je dobit rabljene, novih pa več ne prodajajo. Malo poglej po bolhi, išči predvsem modeme, ki slišijo na ime sportster.
Ereinion ::
Glede ISA modemov ne bo nič, ker jih nimam kam dat (plata nima slota) pa še mal zastareli so (al pa se sam men tko zdi)...
Zunanjega pa kupujem zato, ker naj bi bli ti modemi (ext.) bolj kvalitetni - tako mi je vsaj rekel en "strokovnjak", jst sem mu verjel ker se na modeme lih kej ne spoznam...
Al bi bil v tem primeru USR pametna izbira?
Zunanjega pa kupujem zato, ker naj bi bli ti modemi (ext.) bolj kvalitetni - tako mi je vsaj rekel en "strokovnjak", jst sem mu verjel ker se na modeme lih kej ne spoznam...
Al bi bil v tem primeru USR pametna izbira?
perci ::
Han: tega nisem vedu, ampak sportster je ziher hardwareski
Ereinion: zunanji modemi so dobri, ker ne požgejo procesorske moči za kompresijo, medtem ko PCI modemi to delajo;
Isa modemi niso zastareli, samo prodajajo jih ne več, drugače pa na bolhi grejo kot vroče žemljice
Ereinion: zunanji modemi so dobri, ker ne požgejo procesorske moči za kompresijo, medtem ko PCI modemi to delajo;
Isa modemi niso zastareli, samo prodajajo jih ne več, drugače pa na bolhi grejo kot vroče žemljice
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | isa in pci modemiOddelek: Strojna oprema | 904 (796) | k4vz0024 |
» | Problem z modemomOddelek: Pomoč in nasveti | 1347 (1027) | V-i-p |
» | Modem 56kOddelek: Strojna oprema | 1038 (920) | Koci |
» | Modemi - Windowsi jih ne zaznajo!(podarim DivX Film, RES!)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1815 (1622) | miranpozar |
» | Modem (ISA vs PCI)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1634 (1530) | TuXterrestrial |