Forum » Izdelava spletišč » Flash
Flash
tadej123321 ::
Pozdravljeni!
Že nekaj časa sem lastnik lastne spletne strani, ki sem jo spisal lastnoročno v HTML in CSS-u. Stran mi je, pa čeprav mi je v ponos, dolgočasna. Rad bi naredil spletno stran popolnoma v Flashu. Sedaj pa se pojavi problem.
Kako to naredim? V katerem programu oz. programih se takšno spletno stran naredi?
LP, in hvala za pomoč.
P.S: Če imate kakšne dobre linke za začetnika v flashu, jih prosim napišite.
Že nekaj časa sem lastnik lastne spletne strani, ki sem jo spisal lastnoročno v HTML in CSS-u. Stran mi je, pa čeprav mi je v ponos, dolgočasna. Rad bi naredil spletno stran popolnoma v Flashu. Sedaj pa se pojavi problem.
Kako to naredim? V katerem programu oz. programih se takšno spletno stran naredi?
LP, in hvala za pomoč.
P.S: Če imate kakšne dobre linke za začetnika v flashu, jih prosim napišite.
bluefish ::
Adobe Flash je eno bolj znanih orodij.
Za vodiče pa ti predlagam kirupa.com, ki te vodi od začetnih tem do bolj zahtevnih reči.
Za vodiče pa ti predlagam kirupa.com, ki te vodi od začetnih tem do bolj zahtevnih reči.
HardFu ::
stran je ponavadi dolgocasna zaradi grdega izgleda in manjka informacij. Ce mislis da bo razno migletljanje in premikanje in fancy animacije naredile tvojo stran boljso, se motis. Meni osebno in veliko obiskovalcem gredo take stvari na jetra (ok priznam, ce je lepo narejeno je prvic fino to je pa tudi to), tako da rajsi razmisli da bi stran pozivil z vsebinsko in oblikovalsko metodo in ne menjavo prikazne tehnologije. Ce je v kur*u brez flasha bo potem isto v kur*u (ali se bolj, glede na to da nimas izkusenj) tud z njim.
http://codeable.io
tadej123321 ::
No, kakorkoli že, vprašanje ostaja, v katerem programu bi se dalo narediti spletno stran v flashu?
HardFu ::
Adobe Flash je eno bolj znanih orodij.
http://codeable.io
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | FlashOddelek: Izdelava spletišč | 3953 (3366) | Vice |
» | Flash prihodnost spleta? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 18862 (17201) | root987 |
» | Flash CS4 password access AS 3.0Oddelek: Programiranje | 1583 (1325) | 680x0 |
» | [Flash] igra oz sobaOddelek: Programiranje | 1147 (1093) | snow |
» | input text in flashOddelek: Izdelava spletišč | 1390 (1166) | martinjaka |