Forum » Izdelava spletišč » Tuji ponudniki cms rešitev
Tuji ponudniki cms rešitev
Tody ::
Živjo!
Ugotovil sem da sem se znašel pred precej zanimivim problemom :) Sestra, ki je v ameriki bi rada postavila spletno stran, zdaj ona sicer ni tuja z računalniki ampak spet ni tok da bi šla kodirat svojo zadevo, ergo
Ali je čez lužo kako dobro podjetje ki bi zadevo naredilo večinoma preko mailov, a se to sploh dela, jest mam sicer slabe izkušnje v sloveniji s tem. Ali je v sloveniji kako podjetje ki bi to naredilo preko mailov?
Druga opcija je da ji zrihtam nek online editor tak kot ga ima recimor spletnik ali google pages samo spet nevem kaj od tega je sploh na voljo...
Tretja težava je da bi ona rada registrirala .cl domeno ki je od chilla končnica... A je kak pameten registrar za to domeno?
thx
Ugotovil sem da sem se znašel pred precej zanimivim problemom :) Sestra, ki je v ameriki bi rada postavila spletno stran, zdaj ona sicer ni tuja z računalniki ampak spet ni tok da bi šla kodirat svojo zadevo, ergo
Ali je čez lužo kako dobro podjetje ki bi zadevo naredilo večinoma preko mailov, a se to sploh dela, jest mam sicer slabe izkušnje v sloveniji s tem. Ali je v sloveniji kako podjetje ki bi to naredilo preko mailov?
Druga opcija je da ji zrihtam nek online editor tak kot ga ima recimor spletnik ali google pages samo spet nevem kaj od tega je sploh na voljo...
Tretja težava je da bi ona rada registrirala .cl domeno ki je od chilla končnica... A je kak pameten registrar za to domeno?
thx
quarx ::
kar se tice cmsja zadnje case delam s typo3 sistemom. Zelo pregleden, enostaven, pa se zastonj. Seveda pa rabis nekoga, ki bo vnaprej sprogramiral zadevo in povezal vse s typom3... Potem se samo loginas in updajtas, dodajas tekste - vse graficno, brez znanja htmlja.
lp
q
lp
q
HardFu ::
gres na dreamhost, registriras account (ki so poceni in kvalitetni), vzames kak cms (tudi sam uporabljam typo3, ampak je precej kompliciran za zahtevnejse naloge), ga nalozis na server in postimas kak template, vneses vsebine in to je to
http://codeable.io
Gost ::
Tody,
glede na to, da je tvoja sestra in da si ti precej dober poznavalec (vsaj tak občutek sem dobil) bi ji lahko ti sam naredil, kajne?
glede na to, da je tvoja sestra in da si ti precej dober poznavalec (vsaj tak občutek sem dobil) bi ji lahko ti sam naredil, kajne?
Tody ::
Mnja sej... ampak človek bi ji prvošču najboljše ... tko bi se pa jest mogu še ukvarjat z grafiko in podobnim sranjem k mi pa ne leži najbolje ...
Bomo postavil pač nek wordpress al pa joomlo, typo3 ne mislim postavljat je prezakompliciran za predstavitvene strani...
Bomo postavil pač nek wordpress al pa joomlo, typo3 ne mislim postavljat je prezakompliciran za predstavitvene strani...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | CMS stran - cena?Oddelek: Izdelava spletišč | 8527 (7192) | technolog |
» | Kateri CMSOddelek: Izdelava spletišč | 2402 (1665) | GaS |
» | Slovenjen CMS?Oddelek: Izdelava spletišč | 4174 (726) | gnomee |
» | Cena izdelaveOddelek: Izdelava spletišč | 2894 (1612) | nobodyelse |
» | Iščem: portal/cms + forum za več projektovOddelek: Izdelava spletišč | 1489 (1224) | HardFu |