Forum » Pomoč in nasveti » pdf + zaklenjeno za printanje
pdf + zaklenjeno za printanje
LimitaL ::
Lep pozdrav,
Urediti moram raziskovalno nalogo. Velika mora biti pod 2MB. Dobila sem v roke že popolnoma izdelano, a hudo preveliko datoteko.
Če jo spremenim v pdf format se mi dovolj zmanjša. Problem pa je, da neznam zakleniti datoteko, tako da jo uporabniki, ki jo bodo gledali, ne bodo mogli sprintati.
Ima kdo kakšen nasvet? oz, kateri program naj uporabim. Sedaj uporabljam PDF printer.
Če pa ne to, pa nasvet, kako zmanjšati to čudo. Slik nimam več posebaj, in zelo veliko je grafov.
Prosim, za čimprejšnji odgovor.
hvala lepa.
Urediti moram raziskovalno nalogo. Velika mora biti pod 2MB. Dobila sem v roke že popolnoma izdelano, a hudo preveliko datoteko.
Če jo spremenim v pdf format se mi dovolj zmanjša. Problem pa je, da neznam zakleniti datoteko, tako da jo uporabniki, ki jo bodo gledali, ne bodo mogli sprintati.
Ima kdo kakšen nasvet? oz, kateri program naj uporabim. Sedaj uporabljam PDF printer.
Če pa ne to, pa nasvet, kako zmanjšati to čudo. Slik nimam več posebaj, in zelo veliko je grafov.
Prosim, za čimprejšnji odgovor.
hvala lepa.
toxius ::
Uporabi OpenOffice 3.0, imaš pod datoteka/ izvoz v pdf in tam imaš možnost zaščite (zavihek varnost), odira vse officove datoteke, tako da ne bi smelo biti težav s tem...
Mr.B ::
Jaz imam drugo ?. Ali zna kdo pogledati meta podatke pdf dokumenta, ter jih spremeniti, recimo avtor dela...
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
amigo_no1 ::
hex editor (bolj proti koncu datoteke boš našel)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
ender ::
Mimogrede, če bo kdo hotel natisniti PDF, ki ne dovoli tiskanja, to omogoča GSview.
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Word vs. Latex (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 13912 (10798) | GnuceLee |
» | vstavljanje vektorskega logotipa v word (dopis)Oddelek: Programska oprema | 4777 (4598) | Limit-sky |
» | Adobe opozarja na ranljivost v Flashu in AcrobatuOddelek: Novice / Varnost | 6083 (4844) | MrStein |
» | Cropmarks v PhotoshopuOddelek: Programska oprema | 1711 (1512) | arc-x |
» | Printanje v AdobeAcrobatReader 7Oddelek: Programska oprema | 2546 (2333) | opeter |