Forum » Hlajenje in modifikacije » Nekaj vprašanj glede sestave ohišja
Nekaj vprašanj glede sestave ohišja
Fr33man ::
Živjo. Ravno nameravam narediti eno mogoče malce obsežnejšo spremembo ohišja in me zanima par stvari.
Prvo me zanima, kakšni vijaki bi se lahko uporabili za nadomestitev zakovic (netov) brez dodatnega vrtanja (ker imam na nekaterih delih tako na knap luknje da si ne morem privoščit širjenja)!
Kolikšna velikost je to? Da bi kupil podobne. Mogoče M3 dolžine 8mm? Je vsaka matica M3 dobra za take vijake?
Druga stvar ki me zanima, ali je možno kje kupiti ta "nastavek" v bistvu navoj na katerega se privijačijo stranice, razširitvene kartice,... Upam da me razumete kaj mislim, ko zvrtaš novo luknjo ne moreš kar navoja nardit, obstaja kaj kar bi to omogočalo?
Kakšno žago bi rabil kupiti za rezanje perforiranega aluminija, aluminijastih plošč in plexija, ter kolikšna je okvirna cena?
Ali se da kje v SI kupiti t.i. vandal resistant switch?
Najlepša hvala za vse odgovore!
Prvo me zanima, kakšni vijaki bi se lahko uporabili za nadomestitev zakovic (netov) brez dodatnega vrtanja (ker imam na nekaterih delih tako na knap luknje da si ne morem privoščit širjenja)!
Kolikšna velikost je to? Da bi kupil podobne. Mogoče M3 dolžine 8mm? Je vsaka matica M3 dobra za take vijake?
Druga stvar ki me zanima, ali je možno kje kupiti ta "nastavek" v bistvu navoj na katerega se privijačijo stranice, razširitvene kartice,... Upam da me razumete kaj mislim, ko zvrtaš novo luknjo ne moreš kar navoja nardit, obstaja kaj kar bi to omogočalo?
Kakšno žago bi rabil kupiti za rezanje perforiranega aluminija, aluminijastih plošč in plexija, ter kolikšna je okvirna cena?
Ali se da kje v SI kupiti t.i. vandal resistant switch?
Najlepša hvala za vse odgovore!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Stikala, doze...Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2560 (2240) | retrz |
» | M2, M3, M4 vijaki,...Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 15140 (7200) | ufek |
» | Na kak način pritrditi ATX matično na lesen podstavek?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1962 (1543) | šajtrga |
» | Odlomljen M3 vijakOddelek: Loža | 5291 (4718) | Pyr0Beast |
» | Izdelava nosilcevOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1422 (1276) | EX-B |