Forum » Hlajenje in modifikacije » Nov način hlajenja :D
Nov način hlajenja :D
Razy ::
Zdravo.Domislil sem si neki zelo "dobrega" za ohladit racunalnik bolse kot kaksen ventilator(mogoce se kaksen najde)...Racunalnik sem dal na balkon vn kjer je priblizno 5 c...in monitor sem imel zraven vrat od balkona in spremljal temperature :)...ce bi bilo jutro bi bile stopinje še nižje...No...dam vam en screenshot
Ce ima kdo nizje temperature naj napise.
Aja pa Core0=1.jedro procesorja,Core 1 je drugo jedro proca.,Core je graficna...temp 1 pa temp 2 sta nekje pri maticni :P ne vem natancno,HDO je trdi disk....Temp 3 in ambient je kr neki,ugl. ni pravilno
Ce ima kdo nizje temperature naj napise.
Aja pa Core0=1.jedro procesorja,Core 1 je drugo jedro proca.,Core je graficna...temp 1 pa temp 2 sta nekje pri maticni :P ne vem natancno,HDO je trdi disk....Temp 3 in ambient je kr neki,ugl. ni pravilno
_Dejan_ ::
Hm to je blo pa nekaj let nazaj pri meni v sobi... Sistem je bil vodno hlajen in naavit(malo poglejte voltaže :) )
In pa po cca. 10h matranja ko je bilo že malo toplejše vreme :D
Potem pa še AMD Barton na 1.86V:
In pa po cca. 10h matranja ko je bilo že malo toplejše vreme :D
Potem pa še AMD Barton na 1.86V:
ASUS P5E3, INTEL Q6600(3000Mhz 333x9), ATI HD 2600XT,
A-Data 4x2GB PC3-10700H(9-9-9-24-2T),LSI 9260-8i,
4x OCZ Vertex Turbo 30GB(RAID10), 3x1TB (RAID1+Spare)
A-Data 4x2GB PC3-10700H(9-9-9-24-2T),LSI 9260-8i,
4x OCZ Vertex Turbo 30GB(RAID10), 3x1TB (RAID1+Spare)
Shark-357 ::
To smo že pred leti delal,sploh tisti z vodnim hlajenjem lahko dosežejo dober rezultat...
ModriN96 ::
Amm...pa ko se da komp na balkon, res ne more pridet do učinka rose? Ker mene skrbi da bi se notranjost zarosila ker mrzlota pa toplota ne gresta skupi??
Staycool ::
Če daš komp iz sobe na balkon (pozimi) ni panike. V obratni smeri - torej mrzel računalnik v toplo sobo se bo pa 100% vlaga kondenzirala na mrzlih komponentah. Verjetno pa se ta rosa hitro posuši zaradi ventilacije v ohišju pa tudi komponente so najbrž zadostno zaščitene proti takim neprilikam.
trek@s ::
Ne vem če ravno. Večina komponent ima odprto tiskano vezje, kanček vlage na njem pa je že lahko vzrok za okvaro. Tako da če že počnete to, počakajte da se comp dobro posuši.
legice ::
hehe js sm to naredu kako leto nazaj.komp malce začev švicat poleg radjatorja,tko da je vov na balkon pozimi=)
na oknsko polico,kabli skozi okno,monitor na mizi in prsti so zrebli
je pa dela=)
na oknsko polico,kabli skozi okno,monitor na mizi in prsti so zrebli
je pa dela=)
Prekopu vrt in našu Bin Ladna
boogie_xlr ::
Ni glih neki novga, je pa dobra ideja!
Js sem že sanjal en kiler od avta in pumpo odzun(v senci) pa cevi napelane v komp ter skoz vodne bloke in voila vodno hlajenje.
Js sem že sanjal en kiler od avta in pumpo odzun(v senci) pa cevi napelane v komp ter skoz vodne bloke in voila vodno hlajenje.
Galaxy ::
Jezus na, ko pridem domov vam pokažem fotko kako sem prišo do 4800mhz - z kišto na balkoni sredi zime, vuni -10
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako ohladiti sobo? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 47017 (39065) | energetik |
» | Zračno? Vodno? (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 8169 (7082) | Galaxy |
» | Nizke temperatureOddelek: Navijanje | 1466 (1104) | M-XXXX |
» | Pomoč pri navijanju q6600Oddelek: Navijanje | 5013 (2848) | alexa-lol |
» | A je lahko računalnik zunaj (problem: kondenz)Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 3619 (2664) | sirotka |