Forum » Pomoč in nasveti » zvočna integrirana
zvočna integrirana
buddhask8 ::
Pozdravljeni.
Od zjutraj mi že ne dela zvok. Sem nalago že vse drajverje pa nič. Niti ikone za glasnost spodaj v desnem kotu pri uri ni več. Zvočna je integrirana na matični. Je možno da je crknla sam zvočna? Matična pa deluje čeprav je zvočna integrirana na matični?
Imam pa še en problem, ki je sicer večji od tega.. a ima kdo idejo kako zagnati igro Prince Of Persia - The Two Thrones brez zvočne? Kajti brez nje ne morem niti igrc igrati več. To pa je bad...
Prosim za pomoč.
Lep pozdrav, Uroš.
Od zjutraj mi že ne dela zvok. Sem nalago že vse drajverje pa nič. Niti ikone za glasnost spodaj v desnem kotu pri uri ni več. Zvočna je integrirana na matični. Je možno da je crknla sam zvočna? Matična pa deluje čeprav je zvočna integrirana na matični?
Imam pa še en problem, ki je sicer večji od tega.. a ima kdo idejo kako zagnati igro Prince Of Persia - The Two Thrones brez zvočne? Kajti brez nje ne morem niti igrc igrati več. To pa je bad...
Prosim za pomoč.
Lep pozdrav, Uroš.
buddhask8 ::
če se gre za realtek zvočno, potem poišči datoteko soundman.exe in jo zaženi.
ne najde mi te datoteke. kje bi pa se to naj približno nahajalo?
sem našel soundman.exe in ko kliknem na to se sploh nič ne zgodi 0o
Zgodovina sprememb…
- spremenil: buddhask8 ()
jan01 ::
1. v biosu jo daj na enable
2. zloadej najnovejše driverje http://majorgeeks.com/download.php?id=35
2. zloadej najnovejše driverje http://majorgeeks.com/download.php?id=35
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | problem z računalnikom!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2295 (2094) | mjk |
» | MB Soltek SL-86SPE2-L ne da od sebe zvoka, pa da jo j***eš!Oddelek: Zvok in slika | 1500 (1431) | moat |
» | Noče me vpisat v msn! probal vse nasvete že!Oddelek: Programska oprema | 3027 (2530) | ;-) |
» | Trojanski konjOddelek: Pomoč in nasveti | 4105 (3716) | KaiCris |
» | Proxy trojanski konjOddelek: Pomoč in nasveti | 2551 (2270) | jan01 |