Forum » Operacijski sistemi » Vista in problem z internetom
Vista in problem z internetom
deb ::
Pozdravljeni, uporabljam OS Windows Vista in imam naslednji zanimiv problem. Po čiščenju računalnika se mi je zgodilo da mi internet več ne dela, razen če vzpostavim VPN povezavo kamorkoli, kot da bi računalnik potreboval VPN, da se preko njega poveže na splet.
Če ima kdo kakšen podoben problem oz. rešitev ga bom zelo vesel.
Hvala.
DeB
Če ima kdo kakšen podoben problem oz. rešitev ga bom zelo vesel.
Hvala.
DeB
bluefish ::
Če imaš vklopljen System Restore, potem poskusi obnoviti na en dan pred tem čiščenjem. Lahko posksuiš s ponovno namestitvijo driverjev ali pa z nastavljanjem povezave,....
Hvala za odgovor.
System restore je itak varianta ampak bi jo rad uporabil kot zadnjo opcijo.
Mislil sem na kako podobno rešitev, kot je v XP-ih, ko se ti zgodi podobna stvar, zaženeš v CMD naslednji ukaz "netsh winsock reset". Računalnik še resetiraš in stvar je v večini primerov rešene.
V mislim sem podobno stvar, če seveda obstaja.
Vseeno hvala, če pa imate še kako podobno idejo, kar na plano z njo.
System restore je itak varianta ampak bi jo rad uporabil kot zadnjo opcijo.
Mislil sem na kako podobno rešitev, kot je v XP-ih, ko se ti zgodi podobna stvar, zaženeš v CMD naslednji ukaz "netsh winsock reset". Računalnik še resetiraš in stvar je v večini primerov rešene.
V mislim sem podobno stvar, če seveda obstaja.
Vseeno hvala, če pa imate še kako podobno idejo, kar na plano z njo.
LordTado ::
s čim pa si "spucal".
Če je kak mal bol nobel program kot je system mechanik ali kaj podobnega ima sam program restore,pa od tam zaženi.
Drugače pa novo povezavo?
Če je kak mal bol nobel program kot je system mechanik ali kaj podobnega ima sam program restore,pa od tam zaženi.
Drugače pa novo povezavo?
Pucal sem mašino z Aviro, ki je sicer učinkovit, imam pa občutek da spuca tudi stvari katere ne bi smel.
Povezavo na novo nisem nastavljal ker imam računalnik v lokalni mreži in domeni, tako da ne vem kaj naj še probam(seveda razen restora).
Hvala za odgovor.
Povezavo na novo nisem nastavljal ker imam računalnik v lokalni mreži in domeni, tako da ne vem kaj naj še probam(seveda razen restora).
Hvala za odgovor.
LordTado ::
največ krat se pojavijo problemi z čistilci ki pucajo dvojne fajle...
probaj pingat ruter da vidiš kako daleč ti gre povezava...
probaj pingat ruter da vidiš kako daleč ti gre povezava...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kloniranje oz.BACKUP op.sistema IN INSTALIRANIH PROGRAMOV iz C:/Program Files-aOddelek: Operacijski sistemi | 4166 (3356) | hojnikb |
» | Virus ki zahteva 100 eur za odblokirat windowse (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Informacijska varnost | 44130 (26170) | BorutK-73 |
» | odstranjevanje virusov, trojancev? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 9910 (8570) | solatko |
» | blank window pageOddelek: Pomoč in nasveti | 1481 (1481) | rozica |
» | Nadležno odpiranje IEOddelek: Programska oprema | 1808 (1550) | steev |