» »

HP Pavilion

HP Pavilion

tabla ::

Opazil sem izredno lep design pri novi seriji HP Pavilion prenosnikov,

samo v Sloveniji sem dobil odgovor od enaa da jih ne bo.

http://www.amazon.de/Hewlett-Packard-Pa...

Zakaj moramo vedno kupovat elite k so predragi in men osebno neprivlačni glede designa in cene?

janezek67 ::

Poizkusi pri SO d.o.o.

urosh ::

TO je vse sumljiv, ker so tako poceni, gre za enake zmogljivosti kot pri HP elitebookih (ki so zame preveč škatlastega designa in pretirano zasoljene cene).

Sem pa našel tudi tole, zakaj v SLO ni HP pavilion serij:

Prenosnik HP Pavilion HDX

Očitno je lažje prodajat isto stvar za 2x-3x večji denar in seveda v drugi plastiki.
Še dobr, da se prodajajo te prenosniki samo lokalno in kao nobena trgovina nima garancije v Sloveniji, čeprav pravijo da je.

Halo.

To ni čisto res. Garancija JE v slo 1 leto. Po tem času zagotovljen tudi servis... Seveda z vsemi papirji in vsem. Čisto normalno. Cene pa so tako nizke, ker se gre za predstavitvene modele (čeprav so popolnoma novi, brez kakršnega koli znaka uporabe). In verjemi, da delajo zelo dobro. Pravkar tipkam na enega :D

In sicer Paviliona DV26xx kupljen pred dobrim letom za slabih 600€. Te zanimajo specifikacije?
T7700 (2,4 ghz)
2Gb ram
250 Gb disk
8600 grafična s svojim spominom
fingerprint, ...

8-)

Aja, servis pa je drugače v mb in za razliko od ostalih, ti takoj pogledajo kaj je narobe in popravijo - ne čakajo na 45 dnevni rok...

lp

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: urosh ()

Predstavitveni modeli, kaj čisto novih pa nikjer ne prodajajo?

v SLO ne

strictom ::

Kolega kupil pri tisti strani DV7 varijanto. 17" ekran, 9600GT, 4GB Rama, 500Gb Disk, ... 600€. Prenosnik je bil kot nov.

Pa ti pavilioni so nesramno lepi. Pa kvalitetno nareti.
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

se popolnoma strinjam...
tudi prejšnje verzije :D

Stark ::

res so nenavadno poceni za take specifikacije :) kakšen je po 1 letu?

Stark ::

aja kaj pa Windowsi? so naloženi gor?

tu nič ne piše...

http://www.abacus.si/index.php?page=sho...

Free dos piše - se pravi brez Windowsev... Tam kjer je vista, piše zraven.

Po 1 letu pa je kot nov - tipke enake, nima prask. Je pa res, da je po večini uporabljen kot namizni rčaunalnik, ki pa ga vsak vikend nesem s sabo, ko grem domov. Tako da nimam pripomb, kar se tiče kvalitete. Prav tako vse deluje brezhibno :)

Od mimovrste.com sem izvedel, da pridejo maja novi HP prenosniki, boljši in zmogljivejši. Upam da bodo tudi vsaj podobni HP compaq seriji ali pa Pavilion, ker pri elitebooki so res zgrešil design. Veliko jih ma na voljo tudi daljinec, tko, da maš ubistvu HD predvajalnik, samo priklopit je treba preko HDMI.

Ko sm že začel debato o teh prenosnikih, ali so HP drugače kvalitetni prenosniki, vzdržjivi?
Npr, če primerjamo HP in Toshibo, spadata v isti rang?

Zelo podobna sta, ja. Večina teh prenosnikov pa ma zraven tudi daljinca (moj ma, pa še tistih nekaj kaj sem jih kolegom rihtal, majo). Priklopiš preko hdmi in je to to :)

Je pa zadeva res kvalitetna. Tudi zvočniki so močni in glasni. Definitivno ne boš zgrešil z nakupom.
Sem pa za abacus.si tudi pridobil kupon za 2% popust in sicer je koda kupona: hpppopust2 in še 2% dobiš ob naročilu po predračnu :)

lp

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nakup novega prenosnika

Oddelek: Kaj kupiti
111296 (1099) jazbec
»

kupujem prenosnik(nujno rabim nasvet!)

Oddelek: Pomoč in nasveti
91277 (1091) boogie_xlr