Forum » Pomoč in nasveti » 3d mark
3d mark
oberskitona ::
Ni važno kater 3d mark naložim vedno je ista tgodba.
Imam licenčni 3dmark 06 ki je bil zraven grafične kartice, in sedaj sem probal se z p***skim 03 pa vedno javi enako napako
3Dmark: 3Dmark03.exe-napaka programa
Navodilo na"8x0289266a" s je sklicevalo na pomnilnik na"0x00000091".Pomnilnika ni bilo mogoče "written".
Imam licenčni 3dmark 06 ki je bil zraven grafične kartice, in sedaj sem probal se z p***skim 03 pa vedno javi enako napako
3Dmark: 3Dmark03.exe-napaka programa
Navodilo na"8x0289266a" s je sklicevalo na pomnilnik na"0x00000091".Pomnilnika ni bilo mogoče "written".
ModriN96 ::
Sigurno bi na drugmu kompu šla inštalacija normalno skoz... Zjebane maš vinse...oz register vinsov...
oberskitona ::
Sedaj sem spet naložil 3d mark 06 ko ga zaženem mi ne javi napake ampak piše da lahko traja minuto da skenira configuracijo računalnika ampak to počne v nedogled v upravitelju pa piše da se ne odziva.
S katerim programom naj stestiram računalnik če že 3d mark ne gre, da bom potem malo lahko primerjal svojo konfiguracijo navito in nenavito
S katerim programom naj stestiram računalnik če že 3d mark ne gre, da bom potem malo lahko primerjal svojo konfiguracijo navito in nenavito
bluefish ::
na tvojem mestu bi raje raziskal, v čem je problem. Navsezadnje je ta napaka nenormalna. Poskusi vnesti v google in poglej, če je imel še kdo drug kaj podobnega. Seveda vnesi brez slovenskega dela besedila.
M-XXXX ::
Sedaj sem spet naložil 3d mark 06 ko ga zaženem mi ne javi napake ampak piše da lahko traja minuto da skenira configuracijo računalnika ampak to počne v nedogled v upravitelju pa piše da se ne odziva.
C/windows/system32/futuremark in zbrisi datoteko PLL in bo delalo!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ATI Radeon HD3870 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Strojna oprema | 28556 (18495) | smarty |
» | Slab rezultat v 3D Mark 2006Oddelek: Pomoč in nasveti | 1062 (836) | Nevihta |
» | 3DMark 2006Oddelek: Programska oprema | 2581 (1690) | Amdforce |
» | 3d MARK 2001Oddelek: Navijanje | 2111 (1729) | boko34 |
» | koliko navit gf2 MX?Oddelek: Navijanje | 2216 (1681) | zile |