Forum » Mobilne tehnologije » Garmin XT na Windows Mobile
Garmin XT na Windows Mobile
dmk ::
Pozdravljeni, sem novopečeni GPSovec. Mam HTC Touch HD in sem si naložil gor Garmin XT for Windows Mobile, pa AdriaROUTE in AdriaTOPO. Mape sem naložil preko MapSource in ne kot po navodilih!?
Zdej pa mi ne dela zvok oz. glasovna navigacija.
Kaj bi lahko blo narobe?
Že takoj se mi je zdelo čudno, ker v menija za nastavitev 'govor' ni ničesar...
Zdej pa mi ne dela zvok oz. glasovna navigacija.
Kaj bi lahko blo narobe?
Že takoj se mi je zdelo čudno, ker v menija za nastavitev 'govor' ni ničesar...
OmegaBlue ::
Govor se nahaja v "support files" ki se valjajo nekje na garmin strani pod updati.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Aha, sm najdu. Webupdater 241, naložu in pognal, pa klikal 'naprej' in se mi kar stalno ponavlja isto - da ni nič za updatat in tako naprej.
Že tam mi je bilo čudno, kjer bi moralo pisat license agreement, je bilo prazno.
Že tam mi je bilo čudno, kjer bi moralo pisat license agreement, je bilo prazno.
sm dobu na mobisux-u glasovni file.
pa še mape sem moral naložit še enkrat, ker ko sem vsako posebaj ni bilo dobro. sem moral obe naenkrat!
lp
pa še mape sem moral naložit še enkrat, ker ko sem vsako posebaj ni bilo dobro. sem moral obe naenkrat!
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Navigacija za Nokio 5230Oddelek: Mobilne tehnologije | 4857 (4647) | Mehmed |
» | Katera navigacija Garmin 760 ali Navigon 7110 (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 20200 (11046) | madmitch |
» | najboljši GPS za SLO?Oddelek: Mobilne tehnologije | 7276 (4211) | Ibex |
» | Kateri GPS? Garmin nuvi 760 ali sony NV-U73T ?Oddelek: Kaj kupiti | 2837 (2536) | vasquez |
» | GPS navigacija na Nokia N95 (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 17538 (13265) | AtKo |