Forum » Programska oprema » superPi
superPi
Tutankhamun ::
Ker mam ene probleme z računalnikom, na vsake tok cajta se mi pojav bluescreen pa se use skp resetira.
Računalnik pa nimam nič navit. Imam visto x64.
Z orodjem v vistu za test memorije ne pokaže nobene napake.
Zdej sm pa probu še s superPi v 1.5 pa ko izberem recimo 16M mi javi NOT EXACT IN ROUND!!! What the F...
Kaj to sploh pomen?
Računalnik pa nimam nič navit. Imam visto x64.
Z orodjem v vistu za test memorije ne pokaže nobene napake.
Zdej sm pa probu še s superPi v 1.5 pa ko izberem recimo 16M mi javi NOT EXACT IN ROUND!!! What the F...
Kaj to sploh pomen?
AMD Phenom QUAD 9950 Black Edition, 8GB
Ok bom pa mal drgač vprašal. Zakaj mi superPi ko ga zaženem mi za real memory pa available real memory piše -1?
Da ne omenm da se mi program sesuje dostkrat še predn začne. Ampak sam na mojem računalniku? Kaj je narobe?
Da ne omenm da se mi program sesuje dostkrat še predn začne. Ampak sam na mojem računalniku? Kaj je narobe?
Ok tist -1 mi napiše ker očitno ne zna prikazat 8GB, če mam nost sam 2GB pa pokaže lepo. S programom memtest86 al neki podobnga sm testiru memorijo in je blo en kp napak. Na servisu v agt-ju, so tut testiral ko sm prnesu, pa je izpadl na konc da so 3 palčke memorije ble zanč. Pol so mi dal pa use 4 nove in to biti to.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SuperPI (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4488 (2826) | LordTado |
» | X6800 na SuperPIOddelek: Navijanje | 1353 (1152) | Meizu |
» | superPI lestvica (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Navijanje | 31482 (16946) | gfighter |
» | super pi errorOddelek: Navijanje | 1738 (1255) | tiborrr |
» | Venice 0519 (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 5821 (4313) | Legoless |