» »

Nakup mobitela - kaj izbrati

Nakup mobitela - kaj izbrati

roli ::

Torej včeraj sem videl nov katalog od mobitela in me je kar precej zamikal nakup novega telefona - predvsem sedaj, ko je na voljo đabest in 1GB prenosa podatkov zastonj. Nimam pa pojma kaj bi vzel. Nekaj se sicer šušlja o iphoneu (ki bi bil še najboljša izbira glede na to da imam izkušnje z ipod Touch) ampak imam občutek da ga še ne bo kmalu. Potem poleti enkrat naj bi prišel Pre - ponovno bo verjetno trajalo vsaj do decemra preden pride k nam - če sploh. Tako da trenutno sem gledal Nokio 5800 ExpressMusic (ki je kolikor sem videl preko đžabesta navoljo za 199€ - drži?) in Nokio E63, ki je pa 119€. Torej obstaja še kaka ideja za dober telefon do cene 200€? Seveda mora imeti Wifi in mora imeti nekaj od normalnih OSov (torej WM, Symbian...).
http://www.r00li.com

Ciklamen ::

Za 200€ vzami 5800, best buy ;)
- End of the Post ->

ABX ::

Prihodnost telefonov je Android.

Nokia od N6630 ni naredila nič.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

Pesimist ::

android lol. Dober vic.

roli ::

Android, Palm WebOS, iPhone OS ... so resda prihodnost ampak nažalost je velika verjetnost da teh stvari ne bo na voljo pri nas pred decembrom letos. Tale Nokia 5800 izgleda dokaj dobro čeprav nisem fan Nokie.
http://www.r00li.com

Denis15 ::

Kaj pa LG Ku990 - VIEWTY? Za kako leto potem pa tak kakega iphone kupim se splača?
xD

$%&/() ::

Eh, ko si enkrat navajen iphone/ipod touch displaya nimaš šans, da se spraviš na kakega ku990.

Pa ne zdaj imam K610i. Pač sem se odločič za nakup touchscreen phona pa sem po vsej verjetnosti zbral KU 990. Mogoče kdo predlaga kaki rabljeni telefon touchscreen do 150 160EUR?
xD

iPhone bo kleknil oz. bo imel isti market share kot Mac.

Android bo zmagal zaradi večje podpore 3rd party aplikacij. To je razlog zakaj Nokia umira.

Sicer pa odvisno od tega koliko si želiš najnovejšo tehnologijo.

$%&/() ::

Denis15, sej to je bilo bolj kot ne namenjeno avtorju teme.

V 2 komentarjih ni nobeden povedal svojega mnenja o telefonu KU 990. Čedalje mislim da folk ne bere celih komentarjev preber le zadnjega pa še to ne celega res hvala
AJA
PS. Viewty je že naročen
xD

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Denis15 ()

V 2 komentarjih ni nobeden povedal svojega mnenja o telefonu KU 990. Čedalje mislim da folk ne bere celih komentarjev preber le zadnjega pa še to ne celega res hvala
AJA
PS. Viewty je že naročen

Ker KU990 je, iz tehnološkega vidika, popolnoma nezanimiv.

z3ro ::

mam ku990...pa kot je ABX povedo...nič posebnega.zraven pa še počasen.sam ga prodajam.zanimiv mi je bil kak mesec mogoče.pol se pa vsega naveličaš..
lp

Bor H ::

Moj glas definitivno 5800, price performance odličn, sicer sovražm nokije ampak tale me po enem mescu še kr navdušuje, sicer ma še mal napak ampak jih počas odpravljajo (nasledn firmware naj bi izboljšal kvaliteto slik recimo). Pa še fajn je k je precej popularn mobitel in ma zato vedno več aplikacij na voljo, pa še N97 lahko rata nov N95, ki je ubistvu sam naspidiran 5800 tko da sumim, da aplikacij ne bo zmankal :)

Imam problem z KU990 Viewty. OHIŠJE. Na zadnji strani ne morem zaprti ohišja. Enostavno dol pade. Naj kupim drugo ohišje ali kako?
xD

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

kateri telefon imate? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
19233819 (23492) LuGi
»

lg gc900 viewty smart

61833 (926) iconaan
»

Skrite kombinacije, pritiski gumbov itd...

Oddelek: Loža
333824 (1436) Zero0ne
»

Bo internet hitrejši, če onemogočim polnjenje preko USB?

5975 (782) bluefish
»

kaj kupiti: SE p1i, n95, iphone (strani: 1 2 )

568565 (6334) Nesta

Več podobnih tem