» »

Trajanje baterije

Trajanje baterije

innerspace ::

Imam staro nokio 3300(prva wap! varianta)...baterija dela probleme in mislim da je cas za pokoj. No, bi vas vprasal kateri novi gsm aparati imajo najbolj vzdrzljivo baterijo(mislim na Nokie,drugo me ne zanima)?
A je kak ki ob zmerni uporabi(par pogovorov na dan, 30min) zdrzi vec kot teden dni brez polnjenja?

nasveti...

ModriN96 ::

Take nokije ne obstajajo več...tko da ne pričakuj več kot pa MAX 4 dni pa še to je skor da nemogoče...

To kar ti iščeš ne obstaja več...

kurjač ::

Recimo Nokia 3120 classic gre en teden z izključenim 3G omrežjem.
http://www.gsmarena.com/nokia_3120_clas...

shark_nm ::

Moj E63 zdrži do enega tedna. Če pa skačem po netu, pa to pa tam do 4,5-5 dni.

Modri> To kar ti iščeš ne obstaja več...

Se mi je kar zdelo da je tako...kje so tisti casi...
Mi je pa kolega omenil nokio nevemkatero ki naj bi trajala 9-10 dni...ga povprasam za detajle...mislim da je govoril lih o E63.
Samo ta mi je prevelik, bi raje kaj bolj osnovnega...
Hvala za informacije!

Lih sem prisel iz simobil centra...ko sem prodajalki omenil trajanje baterije, se je le simpaticno nasmehnila in rekla, da...ni sans! Ok, bom pozabil na iluzijo o dolgotrajni bateriji...damn!

BTW: ima kdo mnenje o nokii 7310 ali 6124?

Adrijan0 ::

e63 tud meni drži kar dosti. Kar dosti kličem in vsake pol ure mi telefon gleda maile... Minimalno 1 teden zdrži brez težav, tud več. Bi moral prau stestirat. Samo je tolko časa ne polnim, da se nikol ne spomnem kdaj sem jo nazadnje.

To da se ne spomnis kdaj si ga polnil, je ze dokaz da dolgo traja...al pa slab spomin? hec:) thnx!

Okapi ::

Motorola F3 zdrži 10+ dni. Ampak se bojim, da to ni telefon, ki ga iščeš:P

O.

Adrijan0 ::

innerspace, si ne pišem na koledar, kdaj priključim telefon na polnilec :D

O... res, ni lih nokia(sem navajen na menuje), je pa na pogled zelo vsecna stvarca...se bom pozanimal kje pa koliko. Hvala!

AdrijanO...hehe, mislim da s takim telefonom tudi koledarja ne rabis:)

T0RN4D0 ::

Uh oh just not the F3, to sploh ni telefon. Mislim, je telefon ampak tolk poenostavljen da je že zakompliciran :D
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.

delfinus ::

To z baterijo je cist odvisno koliko kolicino klicev opravljas, koliko se spilas po mobiju, koliko uporabljas najpozresnejse reci kot so GPS, WiFi, Bluetooth. Sam npr lahko en teden zdrzim z Nokio 5800 XpressMusic. Imam jo v navadnem GSM omrezju, izklopil sem UMTS. Res pa je, da preko GSMa opravljam kratke klice, veliko pa poslusam MP3 cca 12 - 13ur tedensko. To zre zlo mal. Kakor bom pa vklopil kej od zgoraj nastetega gre pa po baterijo kot za hec.

lp, d.

Malo sem pogledal naokoli...Motorola F3 je eno cudo, sicer ni slaba ideja, ampak res je cudo...
Nokia 5800 pa je ze masina, ki je ne rabim..prevec vsega, najraje bi en cisto obicen gsm...oldschool.
Bom spet pogledal za nokio 7310, mogoce najdem kako boljso barvo kot zrcalo.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kakšen mobitel imate? (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
6715084 (12647) Thunder wave
»

kateri telefon imate? (strani: 1 2 3 4 )

19233753 (23426) LuGi
»

Nakup telefona z daljšo avtonomijo baterije (3+dni)

395001 (4013) innerspace
»

Kje dobit NOVE stare telefone

Oddelek: Loža
162098 (1517) DOOM_er
»

Kater mobitel naj kupim kot sedanji lastnik Nokio 6310i ?

202303 (1820) Ciklamen

Več podobnih tem