» »

tv tool - 4mx

tv tool - 4mx

cybermedo ::

Ojla!

Pred kratkim sem bil prisiljen kupiti novo grafo (crkot prejšnje), zaradi vse prej kot rožnatega stanja na študentskem računu sem bil prisiljen vzeti Geforca 4 MX 440. Nad zadevo sem bi presenečen, kako dobro se obnese v igrah - za 27k, za kolikor jo prodajajo pri Mlacomu jo lahko res priporočam vsem ne preveč zahtevnih (meni v 3dmark2001se naštepa 5400, kar za karto tega cenovnega razreda sploh ni slabo). No, problem se je pokazal, ko sem hotel gledati filme preko TV-outa. Prej sem posedoval GTS-a, mam še enega G2mx400 in pri vseh se pojavi sledeča težava - če preklopim na Twin View ( se pravi aktiviram Tv-out) je slika na teveju sicer bistra in lepa, vendar pa jo pri hitrem premikanju (pri filmu je tega nemalo) "trga". Vendar pa se je ta zadeva popravila s Tv-toolom - slika je bila poslej zelo lepa in tekoča. Moj nov 4mx440 glede problemov z Twin View-on ("trganje slike") ni izjema, zato se filma tako ne da gledat. Problem je pa to, da Tv-tool ne zazna Tv čipa na karti in jasno ne dela. Na uradni strani tv-toola sem prebral, da je to kao zato, ker so na 4 mx-ih tv čipi integrirani v gpu (nv17) in da tv-tool podpore za to niti pod razno ne misli izdelat. Problemi so torej pri meni hudi.
Iz tega razloga se obračam na vas, cenjena gospoda:
Če kdo ve, kako se tovarniški Twin View nastavi, da bo slika lepa (mogoče kaki specialni driveri, ka pa vem...), ali mogoče kak popravek Tv-toola, ali pa, kar je najbolj verjetno, kak drug program, ki bi opravljal približno isto funkcijo kot Tv-tool, naj mi prosim pomaga...

TNX, LP

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Filma se ne vidi naTV-ju, na monitorju pa ja

Oddelek: Pomoč in nasveti
221846 (1438) Pro2Type
»

uporabljate tv-out na vaši grafični@NVIDIA? (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
506278 (5183) bbobst
»

Film na TV

Oddelek: Zvok in slika
61052 (844) bbobst
»

GeForce in TV-Out

Oddelek: Pomoč in nasveti
61014 (954) M&M
»

gledanje DVDjev na TVju - PROBLEMI SEVEDA