Forum » Strojna oprema » Notebook problem
Notebook problem
dzuko ::
Stari disk na mojem notebooku je šel papa, sem ga dal v zunanje ohišje in preko usb na drug računalnik, pa sem par fajlov še uspel rešit, ostalo je šlo v nič. Zdej pa samo praska nekaj in se poskuša vrtet.
Sem dobil drug disk od enega notebooka, probal preko ohišja in lepo dela normalno, pol sem ga pa dal v notebook in lepo štartam instalacijo windowsov in mi nekje na polovici enostavno ugasne računalnik?!? Probal sem že 3x. Kaj bi lahko bilo narobe?
Čudno mi pa je, da se je to pojavilo glih sedaj, ko je šel prvi disk. Sicer glupo vprašanje, ampak a je možno da mi je to zjebalo disk? Da mi ne bo zdej še tega...
Sem dobil drug disk od enega notebooka, probal preko ohišja in lepo dela normalno, pol sem ga pa dal v notebook in lepo štartam instalacijo windowsov in mi nekje na polovici enostavno ugasne računalnik?!? Probal sem že 3x. Kaj bi lahko bilo narobe?
Čudno mi pa je, da se je to pojavilo glih sedaj, ko je šel prvi disk. Sicer glupo vprašanje, ampak a je možno da mi je to zjebalo disk? Da mi ne bo zdej še tega...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | USB BootOddelek: Pomoč in nasveti | 2035 (903) | solatko |
» | Dell vs Asus vs ???Oddelek: Kaj kupiti | 2873 (2579) | Mesar |
» | 2,5" diskiOddelek: Kaj kupiti | 1510 (1344) | mmmato |
» | zopet malce pomoci pri izbiri prenosnikovOddelek: Kaj kupiti | 1570 (1218) | nurmaln |
» | Utisanje in hlajenje P166 masineOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1837 (1616) | .:Toto:. |