Forum » Programska oprema » Microsoft Excel
Microsoft Excel
treker ::
Uporabljam zgornji program, verzija 2000.
Imam sledeč problem, na prvem listu imam tabelo tako veliko, da sem popravil robove zgoraj spodaj (pri predogledu) predem printam. Ko to shranim ostane in ni težav.
Težava nastane ko hočem ta list skopirati na naslednji list. Tam moram potem pravtako popraviti robove zgoraj spodaj, drugače mi sprinta na dveh listih... Problem je, da imam včasih več 10 teh tabel in moram potem ročno popravljati vsak list.
Ali se da to nakako narediti, da bi bila nastavitev prvega lista privzeta za vse ostale liste?
Imam sledeč problem, na prvem listu imam tabelo tako veliko, da sem popravil robove zgoraj spodaj (pri predogledu) predem printam. Ko to shranim ostane in ni težav.
Težava nastane ko hočem ta list skopirati na naslednji list. Tam moram potem pravtako popraviti robove zgoraj spodaj, drugače mi sprinta na dveh listih... Problem je, da imam včasih več 10 teh tabel in moram potem ročno popravljati vsak list.
Ali se da to nakako narediti, da bi bila nastavitev prvega lista privzeta za vse ostale liste?
toxius ::
Uporabljam zgornji program, verzija 2000.
Pri takšnem primeru se posname edino naredi macro, ki se ga da vezat na nek gumb, ki nastavi liste potem na željeno nastavitev tiskanja in tudi tiska potem, žal pa ni mogoče to narediti drugače v nastavitvah za vse dokumente na splošno.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: toxius ()
Limit-sky ::
Probaj spodaj na zavihkih, kjer so imena, kliknit z desnim gumbom in izbrati move ali copy.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Excel 2016 - kako z vlečenjem dol dobiti vrednosti istih celic iz več listovOddelek: Pomoč in nasveti | 468 (394) | jedateruk |
» | Diploma - roboviOddelek: Pomoč in nasveti | 5386 (4126) | hmm23 |
» | NUJNO, EXCEL pomočOddelek: Programska oprema | 1162 (1097) | mktg |
» | excelOddelek: Programska oprema | 1765 (1666) | imagodei |
» | Pomoč v exceluOddelek: Programska oprema | 2477 (2092) | bosces |