» »

nero 9 problem

nero 9 problem

lopatca ::

Pozdravljeni!
Na računalnik sm hotel inštalirat nero 9 pa mi je med inštalacijo nekaj zašuštralo. Potem sm pa dobil celo verzijo nero 8. Če pa hočem nero 8 inštalirat mi javi da je že novejša verzija nameščena in me ne spusti naprej! Kako rešim ta problem? Kako naj sedaj inštaliram npr. nero 8?
Hvala, LP.
tomaž
  • spremenilo: lopatca ()

alexxxx ::

Ja prvo uninštaliraj nero 9, če ne gre jo ročno izbriši ter počisti register, nato pa inštaliraj nero8.

v bistvu mi sploh ni naredilo ikone za zagon! kje se počisti register?

Register lahko počistiš z različnimi programi (Klik1, klik2), še prej pa svetujem da si narediš backup registra če kaj zje***.

hvala.
kako pa narediš backup ragistra.

Z programom za delanje backup registra?!?! GOOGLE VSE VE! drugače pa ima to vgrajen free program spybot s&d (sicer antispy program)

Edit: preberi še pravila foruma moderatorjem to ni všeč
(dobil sm ga na torrentu)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: alexxxx ()

sm naredu točno tako kot si mi reku pa imam še vedno isto težavo!

pravnik ::

Nero Clean Tool Bundle 1.0

100% reši zadevo

borch ::

Moj prijatelj ima prav tako problem z Nero9, in sicer še preden doda kakšno datoteko ne glede na to kaj peče (podatke, dvd-je...)mu kaže, da ima 2 MB zasedenega prostora, nikjer pa ni ničesar videti, kaj naj bi ta 2MB vsebovala.
Poleg tega mu peče tudi izredno počasi (pri 8x brzini od 32 do 45 minut). Mu je pa resda tako počasi pekel tudi Nero8. Je kriv pekač?

boogie_xlr ::

Po vsej verjetnosti bo pekač, saj nero ne peče pri tisti hitrosti, ki je nastavljena, ampak do te hitrosti. Lahko poskusiš še z ImgBurn.

borch ::

Ja je bil res pekač hin. Zraven novega pa so itak bili Nero 8 Essentials, tako da sedaj vse dela ok.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Problem pri zapisovanju na DVD NUJNO

Oddelek: Pomoč in nasveti
191657 (1302) donvito
»

Peka CD-DVD Windows Vista (legalni)

Oddelek: Pomoč in nasveti
51832 (1623) Han
»