Forum » Zvok in slika » Datum na fotografiji - Kako ga vnesti!
Datum na fotografiji - Kako ga vnesti!
minicooper ::
Pozdravljeni,
Zanima me, kateri program ti omogoča izpis datuma na fotografiji, če te neseš v izdelavo v fotostudio.
Sam sem preiskusil Picaso 3, kot tudi Olympus Master 2, a te funkcije nisem našel. Olympus Master omogoča izpis datuma (po želji tudi časa)pri tiskanju fotografij na tiskalniku.
Kolikor vem, so ti podatki shranjeni zraven vsake fotografije v datoteki exif, katero posname sam fotoaparat v času pritiska sprožilca.
Za odgovor se lepo zahvaljujem!
Zanima me, kateri program ti omogoča izpis datuma na fotografiji, če te neseš v izdelavo v fotostudio.
Sam sem preiskusil Picaso 3, kot tudi Olympus Master 2, a te funkcije nisem našel. Olympus Master omogoča izpis datuma (po želji tudi časa)pri tiskanju fotografij na tiskalniku.
Kolikor vem, so ti podatki shranjeni zraven vsake fotografije v datoteki exif, katero posname sam fotoaparat v času pritiska sprožilca.
Za odgovor se lepo zahvaljujem!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SQL povprasevanjaOddelek: Programiranje | 918 (582) | Yure1990 |
» | [C#] kako shraniti podatke iz DataGridView v podatkovno bazoOddelek: Programiranje | 832 (697) | cekr |
» | Digitalna kamera in datumOddelek: Programska oprema | 1682 (1545) | Tomay |
» | Kako sprintat vsebino MP3 plošče na ovitek ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1248 (1107) | OOTBOXZY |
» | Izpis iz MySQL v html tabelo - problemOddelek: Izdelava spletišč | 1323 (1166) | markz |