Forum » Pomoč in nasveti » Ponavljajoče formatiranje
Ponavljajoče formatiranje
Murcy ::
ok problem je sledeč, pred kratkim sem formatiral računalnik v win xp professional, vse je blo brez problema računalnik se je formatiral, naložile so se datoteke za zagon inštalacije windowsov in računalnik se je resetiral kot je to v navadi, nato pa se pojavi problem. Namesto da bi šel program v inštalacijo windowsov mi gre ponovno zaganjat cd (ne ne pritiskam nobenega gumba, če bo kdo hotel to vedet) če dam cd vn mi pokaže samo črn ekran in utripajoč podčrtaj v zgornjem levem kotu, če je pa cd not pa gre avtomatsko v windows setup 1. korak, se pravi se gre proti formatiranju in zgodba se ponovi, in to v nedogled.
aja pa še to disk je velik (wd) 320gb zazna mi ga (pri formatiranju) pa samo 120gb.
če kdo ve kaj bi lahko bilo narobe, naj prosim pomaga.
Hvala
Murcy
aja pa še to disk je velik (wd) 320gb zazna mi ga (pri formatiranju) pa samo 120gb.
če kdo ve kaj bi lahko bilo narobe, naj prosim pomaga.
Hvala
Murcy
whatever ::
instaliri winse z vsaj SP2
ne zazna ti diska pravilno, ker winsi po defaultu podpirajo 130 GB MAX
googlaj za opcije, ena opcija je tudi da pač nardis na disku manjso particijo recimo 100 gb pa samo tisto uporabljas za sistemsko particijo
najbolj simpl varianta je da si dobis xpje z SP2 ali SP3
googlaj za opcije, ena opcija je tudi da pač nardis na disku manjso particijo recimo 100 gb pa samo tisto uporabljas za sistemsko particijo
Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: whatever ()
Murcy ::
instaliri winse z vsaj SP2
Ej sm točn to naredu kr si reku in dela zj normaln,
Hvala ti res.
"Well you learn something new every day"
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Manjkajoči del diskaOddelek: Strojna oprema | 1411 (1148) | opeter |
» | windows xpOddelek: Pomoč in nasveti | 1685 (1332) | ferguson |
» | WD 200 GB ataOddelek: Pomoč in nasveti | 2330 (2111) | Gutjerez |
» | računalnik vidi zmanjšan disk ?!?Oddelek: Strojna oprema | 1889 (1599) | Leks |
» | Disk Hitachi 160 Gb - dostopnih le 137 GbOddelek: Pomoč in nasveti | 1975 (1643) | Kastrola |