Forum » Šola » Študentski dom MB - FERI
Študentski dom MB - FERI
c0dehunter ::
Zanima me, če bi lahko kdo prpopal kake slike sobe študentskega doma v Maribnoru, tistega ki je blizu FERIja.
Zanima me tudi, koliko stane najemnina, pa kje potem ješ..
Kdaj se prijaviš na razpis?
Zanima me tudi, koliko stane najemnina, pa kje potem ješ..
Kdaj se prijaviš na razpis?
I do not agree with what you have to say,
but I'll defend to the death your right to say it.
but I'll defend to the death your right to say it.
Mitja358 ::
Pozdravljeni,
tudi jaz bom naslednje leto šel na FERI (ITK UNI program) in me zanima vaše mnenje, kje stanovati. Študentski dom je načeloma 2x cenejši od stanovanja, ampak baje težko prideš v ta boljše domove. Gledal sem dom 8 (Lent) ter 13 (Smetanova ulica). Kakšne imate izkušnje?
tudi jaz bom naslednje leto šel na FERI (ITK UNI program) in me zanima vaše mnenje, kje stanovati. Študentski dom je načeloma 2x cenejši od stanovanja, ampak baje težko prideš v ta boljše domove. Gledal sem dom 8 (Lent) ter 13 (Smetanova ulica). Kakšne imate izkušnje?
amacar ::
Sem v 13 domu, plačujem 117€ na mesec. V študentski dom ni tako težko priti, je pa res, da z začetnega seznama ti verjetno ne bo uspelo. Sam sem bil najprej naseljen v drugem študentskem domu in sem dal prošnjo za premestitev, ki so jo nekje v 1 mescu ugodili, tako da sem se prestavil. Do feri-ja je glih prava razdalja (cca 5-7min), da se zbudiš in ne prideš celi "zaliman" na fax, na splošno pa so sobe velike (večje kot na lentu), oprema je novejša, internet hiter (1/1gbit). Všeč mi je tudi, ker je pod študentskih domom garaža, tako da lahko tam za 20€ na mesec varno pustim avto, kar je sploh pozimi fajn, saj greš iz garaže kar z dvigalom do svoje sobe.
Lent ima to prednost, da je feri dejansko čez cesto, ter da varnostniki manj težijo, sicer pa je slabši v primerjavi s smetanovo, je pa mislim da cenejši (okoli 100€)
Lent ima to prednost, da je feri dejansko čez cesto, ter da varnostniki manj težijo, sicer pa je slabši v primerjavi s smetanovo, je pa mislim da cenejši (okoli 100€)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Študentski dom MariborOddelek: Šola | 6429 (3706) | xgenx |
» | Najbrž ne bom sprejet na FRI, druga opcija FERI ali VSŠ, par uprašanj za študente FEROddelek: Šola | 2986 (2160) | avtek |
» | FERI - Kje parkirati?Oddelek: Loža | 6637 (3242) | seba-beba |
» | Študentski domovi MariborOddelek: Šola | 2619 (1805) | amacar |
» | Še neki o študentskem domu v MB...Oddelek: Šola | 3875 (3232) | gzibret |