» »

Študentski dom MB - FERI

Študentski dom MB - FERI

c0dehunter ::

Zanima me, če bi lahko kdo prpopal kake slike sobe študentskega doma v Maribnoru, tistega ki je blizu FERIja.
Zanima me tudi, koliko stane najemnina, pa kje potem ješ..
Kdaj se prijaviš na razpis?
I do not agree with what you have to say,
but I'll defend to the death your right to say it.

Mitja358 ::

Pozdravljeni,

tudi jaz bom naslednje leto šel na FERI (ITK UNI program) in me zanima vaše mnenje, kje stanovati. Študentski dom je načeloma 2x cenejši od stanovanja, ampak baje težko prideš v ta boljše domove. Gledal sem dom 8 (Lent) ter 13 (Smetanova ulica). Kakšne imate izkušnje?

amacar ::

Sem v 13 domu, plačujem 117€ na mesec. V študentski dom ni tako težko priti, je pa res, da z začetnega seznama ti verjetno ne bo uspelo. Sam sem bil najprej naseljen v drugem študentskem domu in sem dal prošnjo za premestitev, ki so jo nekje v 1 mescu ugodili, tako da sem se prestavil. Do feri-ja je glih prava razdalja (cca 5-7min), da se zbudiš in ne prideš celi "zaliman" na fax, na splošno pa so sobe velike (večje kot na lentu), oprema je novejša, internet hiter (1/1gbit). Všeč mi je tudi, ker je pod študentskih domom garaža, tako da lahko tam za 20€ na mesec varno pustim avto, kar je sploh pozimi fajn, saj greš iz garaže kar z dvigalom do svoje sobe.

Lent ima to prednost, da je feri dejansko čez cesto, ter da varnostniki manj težijo, sicer pa je slabši v primerjavi s smetanovo, je pa mislim da cenejši (okoli 100€)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Študentski dom Maribor

Oddelek: Šola
206429 (3706) xgenx
»

Najbrž ne bom sprejet na FRI, druga opcija FERI ali VSŠ, par uprašanj za študente FER

132986 (2160) avtek
»

FERI - Kje parkirati?

Oddelek: Loža
306637 (3242) seba-beba
»

Študentski domovi Maribor

82619 (1805) amacar
»

Še neki o študentskem domu v MB...