Forum » Operacijski sistemi » [Ubuntu 8.10 A64] potrebujem neke sistemske fajle, ki sem jih zbrisal
[Ubuntu 8.10 A64] potrebujem neke sistemske fajle, ki sem jih zbrisal
steev ::
Pozdravljeni. Potrebujem neke fajle, ki sem jih po nesreči zbrisal. Ni nič pomembnega, samo so pa pomembni za usb klučke. Bi mi lahko kdo poslal fajle iz naslednje mape oz. kar celo mapo:
/etc/udev/
Zanimam me če so isti za i386 in A64. Ker če niso, bi prosil, da mi jih kdo pošlje, ki ima 64 bitno verzijo ubuntuja 8.10. Mejl je v profilu.
Hvala.
PS: Tisti, ki mi pošlje, dobi pir, če se kdaj v lajfu srečava.
/etc/udev/
Zanimam me če so isti za i386 in A64. Ker če niso, bi prosil, da mi jih kdo pošlje, ki ima 64 bitno verzijo ubuntuja 8.10. Mejl je v profilu.
Hvala.
PS: Tisti, ki mi pošlje, dobi pir, če se kdaj v lajfu srečava.
:|
BaRtMaN ::
Povej, če ti pomaga ponovna namestitev dveh paketov:
$ sudo apt-get install --reinstall udev usbmount
steev ::
Ni pomagalo. Sem dal restart pa se zbootal ni oz. ni mountal home praticije. Zdej sem v fajlu spremenil to in mounta /home particijo, je pa problem zdaj z xsession.
Približno takole:
Vaš session ni trajal vec kot 10 sekund. Če niste sami dali logout, je mogoče kaka napaka.
Poglej v ~`/.session-errors.
Nekaj v tem smislu. Kr neki. Eden izmed errorjev:
WARNING: Unable to find provider 'gnome-wm' of required component 'windowmanager'
Pomoje to nima cist nic veze s prvotnim problemom ali pač, BaRtMaN.
Sem formatiral root particijo in sedaj vse dela tako kot mora. Tudi /etc/udev dela.
Približno takole:
Vaš session ni trajal vec kot 10 sekund. Če niste sami dali logout, je mogoče kaka napaka.
Poglej v ~`/.session-errors.
Nekaj v tem smislu. Kr neki. Eden izmed errorjev:
WARNING: Unable to find provider 'gnome-wm' of required component 'windowmanager'
Pomoje to nima cist nic veze s prvotnim problemom ali pač, BaRtMaN.
Sem formatiral root particijo in sedaj vse dela tako kot mora. Tudi /etc/udev dela.
:|
Zgodovina sprememb…
- spremenil: steev ()
kriko1 ::
Ponovna namestitev Xorga bi verjetno tudi rešilo, v session.errors dejansko pa vsebuje log, ni krneki:
less ~/.session-errors npr. drugič
less ~/.session-errors npr. drugič
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zaznavanje Arduina priklopljenega preko USB v LinuxuOddelek: Programiranje | 1599 (1093) | mojster_joni |
» | Php register/login problemOddelek: Izdelava spletišč | 2751 (2162) | keworkian |
» | [PHP] Uporaba ReCaptchaOddelek: Programiranje | 2487 (2142) | Blisk |
» | Gentoo - problemi z framebuffer in ifconfig (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5021 (4345) | Zaibatsu |
» | eth3 -> eth0?Oddelek: Operacijski sistemi | 1499 (1343) | poweroff |