Forum » Mobilne tehnologije » panasonic kx-tg7200fxs
panasonic kx-tg7200fxs
nalims ::
Pozdravljeni!
Doma imamo telefnoski aparat panasonic kx-tg7200fxs, ampak sta v bistvu 2 na eni liniji. V hiši imamo baznega, staramama, v sosednji hiši, pa ima 2. slušalko. Ko telefoniramo, večkrat prisluškuje, kar pa me zeloo moti. Sedaj me zanima, če se da naredit kaka blokada, da ko telefoniram z našim, ona ne more prisluškovat?
Hvala!
Doma imamo telefnoski aparat panasonic kx-tg7200fxs, ampak sta v bistvu 2 na eni liniji. V hiši imamo baznega, staramama, v sosednji hiši, pa ima 2. slušalko. Ko telefoniramo, večkrat prisluškuje, kar pa me zeloo moti. Sedaj me zanima, če se da naredit kaka blokada, da ko telefoniram z našim, ona ne more prisluškovat?
Hvala!
ModriN96 ::
Če se da maš u priročniku pooje kej napisan....drugač pa panasonic domače telefone prodaja ram2. poklič na 015862700.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | VW Golf 7 - radioOddelek: Na cesti | 6117 (5407) | dj_uro |
» | Samsung Galaxy Ace (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 13897 (10266) | Mavrik |
» | wireless, kvaliteta signala in zdravjeOddelek: Omrežja in internet | 1935 (1636) | ZGI |
» | Pipin odprti termin: IPCOPOddelek: Novice / Kiberpipa | 3262 (2877) | Poldi112 |
» | Nov članek: Spam, spam, spamOddelek: Novice / Nova vsebina | 3850 (3850) | Bakunin |